Exclusiv. Adelina Pestrițu dezvăluie secretul tenului său impecabil. Este vorba de o mască naturală

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 10:45
Adelina Pestrițu este o femeie frumoasă care acordă o deosebită atenție felului în care arată. Se poate mândri nu doar cu o siluetă de invidiat, dar și cu o piele impecabilă și cu un păr bogat și rezistent. Cu toate că s-a tuns, artista este conștientă de acest atu și recunoaște că își dorește să și-l lase, din nou, lung.

Și pentru că în spatele acestor atuuri se află și un secret, Adelina ne-a dezvăluit un sfat de frumusețe pe care l-a primit de la bunica ei, dar, pe care astăzi nu îl mai aplică: “În copilărie, bunica îmi spunea tot timpul că dacă vreau să am un păr frumos trebuie să mă spăl pe cap cu șampon de urzică sau cu săpun de casă. Nu prea am ascultat-o, dar mă bucur că am fost înzestrată, totuși, cu un păr foarte sanatos.

Adelina Pestritu

Adelina Pestrițu recunoaște că apelează și la tratamentele de înfrumusețare profesionale, în special la cele cu rol hidratant, însă nu va renunța niciodată la o mască natural, pe care și-o prepară singură, chiar la ea acasă: “O dată pe săptămână îmi fac o mască care conține albuș de ou amestecat cu miere și ulei de măsline. O las aproximativ 15 minute pe față și apoi o îndepărtez cu apă caldă. Rezultatul este fantastic, îmi lasă pielea super hidratată și fină.” – a declarat Adelina Pestrițu, în exclusivitate, pentru Unica.

Citește și – Exclusiv. Adelina Pestrițu vorbeşte despre despărţire şi dezvăluie când a plâns ultima oară

Citește și – Adelina Pestrițu, oprită de poliție. Iată motivul

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter