WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, probleme chiar înainte de semifinală. Ce a pățit cântărețul

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 11:35

Reprezentantul României la Eurovision 2022, Andrei Ionuț Ursu, cunoscut sub numele de scenă WRS, a întâmpinat câteva probleme la repetiții. Artistul, în vârstă de 29 de ani, a fost nevoit să schimbe coregrafia pregătită din cauza unor problem tehnice, deoarece scena nu funcționează așa cum a fost proiectată. Un dispozitiv ce înfățișează soarele, în jurul căruia a fost gândită coregrafia s-a blocat, așadar mai mulți concurenți au fost nevoiți să modifice scenele grafice pregătite pentru concurs.

WRS, care va participa la Eurovison cu piesa “Llamame”, a impresionat publicul la a doua repetiție pe scenă.

Am primit o mulțime de mesaje din partea fanilor, organizatorilor și jurnaliștilor. A fost o nouă zi plină de emoții, dar răspunsul nu s-a lăsat așteptat: momentul nostru are deja aproape 140 de mii de vizualizări pe canalul oficial de Youtube al ESC, ceea ce mă motivează și mai mult să dau absolut totul în concurs – a spus WRS, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Ce a pățit Oana Radu după ce a refuzat să cânte la o nuntă. „O să depun plângere la poliție!”

Artistul va urca pe scena Eurovision joi, 12 mai, în a doua semifinală a competiției, cu numărul 13 de intrare în concurs. Finala va avea loc sâmbătă, 14 mai, iar publicul o va putea urmări în direct la TVR. La această seminfinală mai participă Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter