Woody Allen consideră că ar trebui să fie imaginea mișcării #MeToo

De Oana Savin, pe
Regizorul și actorul Woody Allen consideră că ar trebui să fie imaginea mișcării #MeToo deoarece nicio actriță nu l-a acuzat până în prezent de comportament indecent.

Cu toate că Allen a fost subiectul mai multor critici în era MeToo, acesta a declarat că este „un avocat al mișcării”.

Ar trebui să fiu băiatul de pe afişul mişcării Me Too. Pentru că am lucrat în industria cinematografică timp de 50 de ani. Am lucrat cu sute de actriţe şi nici măcar una – actriţe mari, faimoase, altele la început de carieră – nu a sugerat că aş fi avut vreun comportament indecent. Am avut mereu o relaţie minunată cu ele”, a firmat regizorul citat de E! News.

Citește și: Selena Gomez joacă în noul film regizat de Woody Allen

Ceea ce mă deranjează este faptul că sunt făcute legături între mine și ei. Oameni care au fost acuzați de 20, 50, 100 de femei de abuz, abuz și iar abuz, și eu, care care am fost acuzat de o singură femeie dar s-a demonstrat că sunt nevinovat, sunt asemuit cu acești oameni”, a mai spus Allen.

În anul 1992, fiica adoptivă a regizorului, Dylan Farrow, l-a acuzat în mai multe rânduri că ar fi abuzat-o sexual pe vremea când era doar un copil. Woody Allen a negat faptele, acuzațiile au fost verificate și a fost găsit nevinovat.

Citește și: Woody Allen a explicat de ce s-a îndrăgostit de propria fiică

„Orice situație în care cineva este acuzat pe nedrept este un lucru trist”, a subliniat cineastul.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter