Detalii noi despre abuzul la care a fost supusă Britney Spears de tatăl ei: „Draga mea, ești grasă.”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 iulie 2021, 11:17
La 37 de ani, Britney Spears este „prizoniera” tatălui ei, Jamie Spears, care îi este custode de peste 11 ani și îi controlează fiecare mișcare.

Britney Spears se află sub custodia tatălui ei din 2008, fiind victima unui concept legal prin care un judecător desemnează o persoană sau o organizație responsabilă asupra altei persoane în calitate de tutore legal. Acest tutore legal are putere de decizie asupra persoanei atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

În miezul acestui scandal, apar noi detalii. Tatăl vedetei i-ar fi spus acesteia că este o „curvă grasă” și o „mamă groaznică”. Mai mult, el i-ar fi spus unei prietene de familie, Jacqueline Butcher: „Eu sunt Britney Spears!” (sugerând că el a făcut-o faimoasă pe fiica sa).

Jacqueline Butcher a spus pentru The New Yorker că în 2008, când Jamie Spears a internat-o pe Britney într-o clinică de psihiatrie pentru prima dată, i-ar fi spus: „Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă, o să-ţi ia un antrenor şi-o să-ţi revii în formă”.

Citește și: Solicitarea lui Britney Spears de a fi eliberată de sub tutela tatălui ei a fost respinsă

Citește și: EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Citește și: Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

Citește și: Gwen Stefani şi Blake Shelton s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

Tot el i-ar fi zis lui Britney că va putea să își vadă copiii doar dacă îi urmează ordinele. Mama vedetei, Lynne Spears, l-a susținut pe soțul ei de la acea vreme, după cum arată Playtech spunând: „Ascultă-l pe tati şi îţi vor da drumul de acolo!”.

Britney a spus că în această perioadă de tutelă legală nu a avut deloc parte de intimitate. Nu a avut acces la banii ei și nici la un telefon propriu. „Îmi vreau viața înapoi”, a spus ea. „A trecut suficient timp în care nu am avut acces la proprii mei bani. Dorința și visul meu este să pun capăt tutelei fără să fiu testată”.

Ea a mai adăugat: „Sunt grozavă la ceea ce fac și le permit acestor oameni să-mi controleze întreaga viață. Îmi doresc, sincer, să-mi dau în judecată familia. Aș vrea să-mi pot împărtăși povestea, să spun ce mi-au făcut, în loc să tac pentru binele lor”.

Foto: YouTube, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter