Wimbledon 2013: Sharapova şi Williams în competiţia stilului

De Unica.ro, pe

Turneul de tenis de la Wimbledon este în plină desfăşurare! Ochii tuturor sunt aţintiţi pe cei mai valoroşi jucători de tenis ai lumii, dar în mod special pe Maria Sharapova şi Serena Williams care se vor „duela” pentru salatieră.
Cele doua au dat dovada de foarte mult fair-play in afara terenului de tenis, atunci cand au aparut impreuna la Pre-Wimbledon party, pe Kensington Roof Gardens, ambele purtand tinute Burberry.

Sharapova a optat pentru o rochie fara maneci cu un imprimeu in degrade animal print, pantofi negri simpli si o curea aurie care ii pune in valoare talia, in timp ce Serena a ales o rochie simpla alba, cu o dunga neagra pe verticala, clutch din piele turcoaz si sandale animal print.

In ultimele zile, Sharapova si Williams au schimbat replici dure referitoare la competitia dintre ele pe terenul de tenis, dar si la viata personala, dar in cele din urma si-au cerut reciproc scuze prin declaratii care au aparut in presa. Sharapova a mai declarat ca ea a venit la Wimbledon pentru a castiga competitia, nu pentru a-si face prietene!
sharapova williams

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter