Vocea României: Oana Tache ne spune ce nu se vede la TV

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Miercuri, 15 noiembrie 2017, 18:27
Oana Tache este Digital Host la „Vocea României“ începând de vinerea aceasta, odată cu primele show-uri live din sezonul şapte. Oana ne dă detalii din culisele unuia dintre cele mai apreciate talent-show-uri  şi face câteva dezvăluiri despre ceea ce vom vedea săptămâna aceasta la tv.

Cum te pregăteşti, Oana, pentru rolul de digital host la Vocea României? Vineri intri în pâine…

WOW! Dacă ai şti câte sunt de făcut! Sunt genul minuţios şi extrem de atent la detalii, aşa că acum mă concentrez alături de echipă pe ultimele retuşuri şi desfăşurătorul final al proiectului.

Care e, de fapt, atmosfera în backstage? Ce nu se vede la televizor?

La TV nu se văd oamenii ăia frumoşi, extrem de bine pregătiţi, profesionişti din echipele de producţie, programe, marketing, digital, tehnic şi mi-ar plăcea tare mult să întoarcem reflectoarele şi înspre ei, pentru că, fără acest efort comun, nimic nu ar fi posibil, nu ar arăta şi nu s-ar întâmpla la nivelul la care se întâmplă. Sunt peste 200 de oameni care se „ascund” în spatele camerei şi care merită să fie scoşi în faţă pentru pasiunea pe care o au pentru profesia lor şi pentru deschiderea pe care o au pentru proiecte noi aşa cum este acesta, Digital Host!

Vocea Romaniei

Ai vreun ritual înainte de emisiune, faci ceva anume?

Cânt şi eu cu concurenţii în culise. Ne amuzăm şi ne relaxăm împreună înainte de Live. Şi, bineînţeles, ţin legătura cu prietenii mei digitali pe blogul meu www.oanatache.ro.

Ai declarat că le vei spune verde în faţă concureţilor ce crezi despre ei. Cum faci să fii, totuşi, echilibrată, să nu pari răutăcioasă, dar nici zână?

I-am invitat pe fanii Vocea României să ne trimită mesajele lor, să le spună ei “verde-n faţă” concurenţilor ce cred, să le adreseze întrebări de toate felurile pe facebook. Rolul meu acolo este să fac legătura dintre TV – culise-digital, asa ca le voi fi mai degrabă prietenă şi susţinătoare.

oana tache

Tu cum preferi să fie cei din jurul tău cu tine? Dureros de sinceri sau vrei să fii şi menajată câteodată?

Cred în comunicare, asta fac de ani de 25 de ani în media – comunic, aşa că încurajez oamenii să se exprime indiferent de cum aleg să o facă, să creadă în ei şi în părerile lor. Iar dacă eu îmi doresc asta pentru ceilalţi, asta îmi doresc să primesc la schimb. Nu cred că pot exista probleme de comunicare atât timp cât intenţiile de ambele părîi sunt cu adevărat bune.

Când ai avut parte cel mai recent de un adevăr crud?

În fiecare zi când mă trezesc realizez că încă nu m-am plictisit, nu m-am blazat şi nici nu m-am săturat de ceea ce fac. Televiziunea e un mediu atât de dinamic, zona de digital e în continuă creştere, deci nu e loc de rutină. Iar dacă eşti pasionat până la extremă, ca mine, atunci adevărul e că îţi place.

Ce te aştepţi să găseşti în culise?

Zâmbete, oameni frumoşi şi talentaţi, lacrimi de bucurie, adrenalină, emoţie… Toate astea fac parte din viaţa mea de când mă ştiu. Abia aştept să vină ziua de vineri.

Cu ce e diferit acest sezon Vocea României faţă de celelalte?

Sezonul ăsta, show-ul e mult mai axat pe muzică din punct de vedere al conţinutului, antrenorii s-au întrecut în alegeri “altfel” în ceea ce priveşte piesele – alegeri care să valorifice calităţile concurenţilor, concurenţii, la rândul lor, au ridicat nivelul concursului, iar din backstage apare pentru prima oară  Digital Host-ul PRO. Cu riscul de a mă repeta, abia aştept să ne vedem vineri pe net!

Citeşte şi – Tudor Chirilă a apostrofat două concurente la Vocea României: ”Ce aveți cu limba română?”

Citeşte şi – Povestea emoționantă a italiencei originare din Nigeria, care a întors toate scaunele la Vocea României

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter