Vocea României: Cine crezi că va ajunge în finală?

Pentru că sezonul cu numărul 13 al “Dansez pentru tine” a luat final, vineri seară muzica ia locul dansului. Astăzi vom vedea semifinala “Vocea României”, ediţia în care aflăm cine va merge în finală.

Care sunt semifinaliştii de la “Vocea României”

Fiecare din cei patru antrenori intră în semifinală cu doi concurenţi, unii aleşi de public, alţii salvaţi de vedete. Au rămas în concurs două fete şi şase băieţi, dintre care doi sunt deja celebri. Tibi Scobiola şi Cristi Nistor care au fost criticaţi pentru că au intrat într-un concurs de talente, ei fiind deja cunoscuţi.
Din echipa Smiley au rămas în concurs Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, al doile fiind votat de public, iar primul salvat de antrenor.
Loredana intră în semifinală cu Ciprian Teodorescu, ales de public, şi Cristi Nistor, salvat de vedetă.
Horia Brenciu a rămas cu Julie Mayaya, preferata publicului şi Laurian Manta, preferatul vedetei.
Marius Moga defilează cu Feli Donose şi Vizi Imre, al doilea fiind salvat de antrenor.

Patru concurenţi în finala „Vocea României”

În urma ediţiei de vineri, care începe la ora 20:15, vom afla care sunt cei patru concurenţi care ajung în finala difuzată pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun.
Publicul va avea un cuvânt greu de spus şi în seara aceasta. Cel care va merge mai departe din fiecare echipă va fi ales în urma voturilor celor de acasă, combinate cu decizia antrenorilor. Mai exact, numărul de voturi va fi transformat în procentaj pentru fiecare concurent. La finalul prestaţiei lor, antrenorul va acorda şi el, fără să ştie rezultatul voturilor, un procentaj elevilor săi. Media dintre cele două va desemna finalistul fiecărei echipe.
În seara aceasta vom avea ocazia să-i vedem pe scena de la Vocea României pe băieţii de la Jedward, gemenii irlandezi care au făcut senzaţie la Eurovision.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter