Cum a început povestea de iubire dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu: „L-am iubit din prima clipă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 23 ianuarie 2023, 10:52

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți de 15 ani, însă par să se iubească la fel ca în prima zi. Artistul i-a transmis soției sale un mesaj plin de iubire, cu ocazia zilei ei de naștere.

Duminică a fost ziua de naștere a lui Alice, care a împlinit 54 de ani. Iar Horia Brenciu a profitat de ocazie pentru a-i transmite în mediul online un mesaj emoționant.

Horia Brenciu, mesaj pentru Alice Dumitrescu: „N-aș putea trăi fără ea”

Brenciu și producătoarea de televiziune formează un cuplu de mai mulți ani, iar timpul le-a întărit relația. Artistul vorbește foarte frumos despre soția sa, de fiecare dată când are ocazia.

Pe 22 ianuarie a fost ziua de naștere a lui Alice Dumitrescu, iar Horia nu a putut trece peste această zi fără a-i face cea mai frumoasă urare partenerei sale de viață. Bineînțeles, mesajul a avut și o notă amuzantă, în stilul caracteristic al lui Horia Brenciu.

„Astăzi este ziua lui Alice, soția mea. O cunosc de mult și încă nu i-am aflat secretul cu care face față zilnic copiilor noștri și încă n-am înțeles cum mă mai suportă, după atâția ani. Tot ceea ce știu e c-o iubesc și că n-aș putea trai fără ea. La mulți ani, iubirea mea”, a scris artistul pe Instagram, unde a postat și o imagine cu Alice.

Pe lângă fanii cântărețului de pe rețelele de socializare, mai multe vedete i-au transmis felicitări lui Alice.

„La mulți ani minunați, minunato”, a scris Gina Pistol.

„La mulți ani, Alice”, i-a transmis și Lora.

Printre alte vedete care i-au transmis mesaje cu urări lui Alice Dumitrescu se mai numără Adrian Hădean, Cove, Anna Lesko, Majda Aboulumosha și Andreea Berecleanu.

Citește și: Horia Brenciu, despre copilăria lui: „Noi am fost o familie săracă”

Citește și: Horia Brenciu, despre declarațiile lui Dan Bittman: „Eu nu sunt omul care te șterge din telefon”

Citește și: EXCLUSIV! Horia Brenciu și-a descoperit un talent nebănuit

Citește și: EXCLUSIV! Singurul regret din viața lui Horia Brenciu: „M-aș întoarce în clasa a noua să…”

Cum a început povestea de iubire dintre Alice Dumitrescu și Horia Brenciu

Alice Adriana Dumitrescu Brenciu nu este doar soția lui Horia Brenciu și mama a patru copii. Pe Horia l-a cunoscut în anul 1995, la Televiziunea Română. Producătoarea spune că pentru ea a fost dragoste la prima vedere.

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) și l-am rugat să-i țină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relație. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred cât de energic, pozitiv, minunat este. Mă surprind și acum gândind același lucru”, a povestit Alice într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani pentru revista Femeia.

În momentul în care a cunoscut-o pe Alice, aceasta avea deja două fete. Însă Horia Brenciu le-a crescut și iubit ca și cum ar fi fost ale lui.

„Din prima clipă am înțeles că iubirea mă va ajuta să trec prin orice. Avem experiență cu copiii de la „Tip Top Minitop. Iar fetele au fost prietenele mele din prima, cu atât mai mult cu cât le știam de mici… Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate, iar în ceea ce privește începutul relației mele cu Alice, îl pot ascocia cu un spectacol. Când apari pe scenă, niciodată nu știi precis cum va decurge concertul, dar emoțiile pe care le ai trebuie să fie unele constructive”, a povestit anul trecut Horia Brenciu pentru Viva.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Horia Brenciu și soția lui, Alice Dumitrescu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter