Horia Brenciu a dezvăluit secretul relației cu Alice Dumitrescu: “De asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 19:03

Horia Brenciu se numără printre cele mai carismatice vedete din showbizul autohton, el cucerindu-și publicul spectator și telespecator cu fiecare apariție. Brenciu are acel “quelque chose” prin care se remarcă, indiferent că este vorba de o emisiune TV, un concert, un serial sau un film. În exclusivitate pentru UNICA.ro, simpaticul prezentator TV ne-a dezvăluit rețeta mariajului său de succes cu producătorul Alice Dumitrescu, aptitudinile culinare, dar și cum a ajuns să facă parte din distribuția filmului Teambuilding, regizat de Matei Dima.

Horia Brenciu este una dintre cele mai efervescente prezențe și are la purtător un umor molipsitor, bucurându-se în continuare de admirația doamnelor și domnișoarelor.

Cum își împacă Horia Brenciu soția atunci când se ceartă

Pe plan personal, prezentatorul TV are parte de o familie frumoasă, unită, unde lucrurile merg ca pe roate. Și asta pentru că în familia Brenciu, supărările nu sunt de durată, el fiind cel care rezolvă cu calm, umor și multă dragoste orice situație delicată, care se ivește.

Horia Brenciu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au patru copii

Horia Brenciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul Alice Dumitrescu. Cei doi s-au cunoscut în 1995, la TVR, unde erau colegi. S-au împrietenit și multă vreme au rămas la statutul de amici.

Ulterior și-au dat seama că nu mai sunt doar prieteni, și din 2006 și-au asumat relația de iubire care s-a înfiripat, iar opt ani mai târziu deveneau oficial soț și soție. Soția lui Horia mai are două fete, Andreea, dintr-o căsătorie anterioară, și Maria, dintr-o relație cu un coleg de breaslă. Alice a adus pe lume pe 1 noiembrie 2012 o fetiță, Mina, făcându-l pe Horia, pentru prima oară, tată.

Artistul și-a asumat rolul de tată pentru toate cele 3 fete din familie, cu care se înțelege foarte bine. Ulterior, Alice și Horia au decis că e timpul potrivit ca fetele să aibă și un frățior și l-au adoptat pe Toma, un băiețel pentru care au inițiat procedura și au așteptat 3 ani până să îl aducă acasă.

Horia Brenciu a dezvăluit secretul relației cu Alice Dumitrescu: “De asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei”/ Exclusiv

Cum rezolvă Horia Brenciu problemele în cuplu: “O sărut și îi trece!

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au peste 15 ani de conviețuire și lucrurile sunt la fel de frumoase ca la început. Artistul susține că relația nu a ajuns niciodată pe muchie de cuțit.

“Nu există un moment delicat în relația noastră, există mici certuri. Mă ceartă, numai că eu, pentru că de asta sunt bărbatul înțelept pe care îl doresc multe femei, eu personal nu vreau să treacă 3 secunde, chiar dacă e vina mea, chiar dacă e vina ei, mă duc la ea și îi zic: Draga mea, viața e scurtă, hai să ne sărutăm! O sărut și îi trece!”, a declarat, pentru UNICA.ro, Horia Brenciu.

Citește și:  Horia Brenciu a ajuns la spital, după Revelionul de la PRO TV. Ce i s-a întâmplat cântărețului

Artistul nu are aptitudini culinare sau vreo pasiune legată de această artă, așa că șefă în bucătărie este Alice. Uneori, când vrea totuși să își impresioneze jumătatea, își ia rolul în serios.

“Acasă gătește soția mea și, din când în când, când vreau să o surprind, eu. Fac un ou fiert bestial, îl pregătesc la foc acolo și fac incantații și iese un ou plin de dragoste”, ne-a spus el.

Horia Brenciu: “De fiecare dată m-am băgat singur la dietă”

Alice Dumitrescu nu a acționat niciodată în direcția de a-l restricționa pe Horia Brenciu de la mâncare. L-a băgat vreodată la dietă?

“Nu, de fiecare dată m-am băgat singur la dietă, ea mă prefer așa, sunt perfect așa cum sunt, numai că eu, care sunt nebun, fac câteodată 1000 de chestii:  mă duc la tenis de 7 ori pe săptămână, altă dată o zi pe săptămână, și uite așa îmi petrec viața în fiecare săptămână”, ne-a spus Brenciu.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Horia Brenciu și Alice Dumitrescu: „L-am iubit din prima clipă”

Atunci când vrea să scape de câteva kilograme, prezentatorul TV ne-a mărturisit că elimină cina.

“Când mă apucă, da, nu mănânc seara. Bineînțeles, mă uit la TV și nu mănânc nimic! Mănânc fiecare cuvințel pe care îl spun actorii! Nu mănânc nimic, beau multă apă, apă plată”, a spus, pentru UNICA.ro, Horia Brenciu.

Horia Brenciu

Cum a ajuns Horia în distribuția lungmetrajului Teambuilding

Horia Brenciu a impresionat prin actul artistic și la filmările peliculei “Teambuilding”. Cu această ocazie a spulberat misterul ne-a oferit răspunsul dacă un artist de calibrul lui merge la castinguri.

“Mi-ai pus o întrebare foarte delicată, spre rușinea mea, nu aud de ele. Efectiv nu aud de ele, iar propunerea asta mi-a venit absolut personal. “Alo, Horia, sunt Matei! Uite, sunt aici cu Micutzu și vreau să vii în filmul ăsta.” Adică a fost directă chestia asta. La fel și Iura Luncașu cu care am colaborat în urmă cu doi ani de zile, mi-a făcut la fel. Cred că lumea mă cunoaște într-un fel, dar pe mine mă bucură foarte mult că, de fiecare dată, lumea mă descoperă: “Aaa, mișto a dat secvența aia!” Păi de asta m-ai chemat!”, ne-a povestit Horia Brenciu despre propunerile primite de a face parte din producții de succes.

“Și cred eu că tot ce am făcut împreună, chiar dacă la un moment dat Brenciu ăla e simpatic așa, năzdrăvan, au înțeles foarte clar că îmi iau în serios orice cerință de genul acesta. Am jucat profesionist”, a adăugat el.

Sursa foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter