Vocea României: Dragoş Chircu, dezvăluire în Club Tribute: „Aş face un duet cu Andra!”

De PR, pe

Concert de excepţie, aseară, la Club Tribute din Bucureşti, acolo unde finaliştii show-ului Vocea României au susţinut un concert energic, ce a inclus cover-uri după piese faimoase.

Max Dragomir, Anthony Icuagu, Marcel Lorvin şi Dragos Chircu au ridicat in picioare peste 400 de persoane. Înaintea concertului, Dragoş Chircu a mărturisit că lucrează intens la cariera lui muzicală şi că planurile sale de vacanţă au avut de suferit în acest an.

„În curând se va lansa clipul piesei „Ochii din vis”, pe care o cânt cu Loredana. Nu am timp de vacanţă în această vară pentru că pregătesc primul meu single. Am intrat în studio alături de baieţii de la Deepside Deejays şi sper ca până la jumătatea verii să lansez o piesă care va fi hit”, a declara Dragoş Chircu în Club Tribute. Dragoş a punctat acum o colaborare cu Loredana, însă nu exclude şi alte asocieri de acest fel pe viitor.

„Aş face un duet şi cu Andra, pe care o ador, şi aş cânta o piesă împreună cu băieţii de Deepside Deejays. De fapt, aş cânta alături de orice artist cu care aş simţi că există o chimie şi aş putea face piese din pasiune”
, a spus Dragoş.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter