Vlad Gherman și Laura Cosoi, devastați de moartea actorului Bogdan Stanoevici

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 ianuarie 2021, 11:29
Vlad Gherman și Laura Cosoi s-au arătat devastați de moartea fulgerătoare a colegului lor, Bogdan Stanoevici. Prin intermediul unor mesaje extrem de emoționante pe rețelele de socializare, cei doi au povestit despre relația lor cu regretatul actor. 

Bogdan Stanoevici s-a stins din viață marți, 12 ianuarie 2021, după ce la începutul lunii decembrie a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Starea lui s-a degradat în preajma Crăciunului și în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat. La aflarea veștii că actorul a părăsit această lume, doi dintre colegii săi de pe platourile de filmare au vrut să îi aducă un ultim omagiu.

Citește și: Bogdan Stanoevici a murit de Covid-19. Actorul criticase măsurile de protecție impuse de autorități

Vlad Gherman, alături de care Bogdan Stanoevici a jucat în serialul „Sacrificiul”, s-a arătat extrem de afectat de moartea actorului.

„Parcă trăiesc un coșmar. Nu pot să îmi revin. Țin minte ca și cum a fost ieri ultima zi de filmare alături de el. L-am luat în brațe la finalul secvenței și am început să plâng. I-am mulțumit pentru tot, iar el a început să plângă spunându-mi că am fost cel mai bun pe care l-a avut!

Un om extraordinar, carismatic și șarmant. Venea la filmări pe motor ca un superstar și așa va rămâne mereu în inima mea. Drum lin către stele, tată!”, a scris artistul de 27 de ani pe contul lui de Instagram.

Laura Cosoi, despre Bogdan Stanoevici

Și actrița Laura Cosoi și-a exprimat regretele după moartea actorului Bogdan Stanoevici.

Citește și: Motivul surprinzător pentru care fostul ministru al românilor de pretutindeni refuză să poarte mască

„În filmul Cel Ales am jucat alături de Bogdan Stanoevici. Auzisem despre el, dar l-am cunoscut cu adevărat pe platoul de filmare. Lucrând împreună s-a dovedit a fi indulgent cu personajul meu, Nora și empatic cu mine. Desi își păstra energia pentru ceea ce urma să joace, își găsea întotdeauna răgaz ca să râdă la glumele mele, offstage.
M-a susținut, m-a înțeles și pe toată durata filmărilor a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, devenind pentru mine partenerul ideal de joc. Am avut “chimie” cum se spune și uneori ne prindea noaptea la filmări discutând despre personaje, situații, Franța, comunism, viață…
Nu îmi vine să cred că nu mai ești, Bogdan! Îți mulțumesc și acum, ca și acum 6 ani, pentru generozitate! rămâne proiectul meu de suflet și datorită ție! Să mergi în lumină și Domnul să te primească la el!”, a scris Laura Cosoi.
Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter