Virgil Ianţu, nerăbdător să înceapă noul sezon de Vrei să fii milionar?

De PR, pe

De miercuri, 12 septembrie, de la ora 22.00, incepe cel de-al treilea sezon al emisiunii “Vrei sa fii milionar?”. Dupa o vacanta foarte meritata si o calatorie prin tara in cautarea celor mai pregatiti concurenti, Virgil Iantu este nerabdator sa ii stranga mana primului castigator al show-ului.
Multumita unor schimbari de ordin tehnic, dar si modului de selectare a potentialilor castigatori, prin casting, “Vrei sa fii milionar” le  va oferi privitorilor mai mult spectacol, dar si infomatie.
Incepand cu acest nou sezon, am initiat un nou mod de selectare a participantilor la . Am umblat prin toata tara in cautarea concurentilor, le-am testat fata in fata cunostintele de cultura generala  si spontaneitatea. I-am ales, in final , pe cei mai buni dintre cei buni, iar acest lucru se va reflecta in  continutul emisiunii. Va invit cu drag sa urmariti un nou sezon , veti vedea concurenti foarte pregatiti,  gata sa dea replica in orice moment. Abia astept sa dau cecul de 1 milion  de lei!„, a declarat Virgil Iantu.
Concurenti spectaculosi, alesi pe spranceana, mult mai multe intrebari din actualitate si un Virgil Iantu foarte dinamic si pus pe glume, de toate acestea vor avea parte telespectatorii celui mai iubit show de cultura generala din lume.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter