O recunoști? Este fiica unui celebru prezentator TV român

De Unica.ro, pe

În vara anului acesta, adolescenta va împlini 16 ani. Prezentatorul de televiziune și fiica lui sunt foarte apropiați. „Fiică-mea este mai mult decât puteam să-mi doresc. Normal că avem discuții, e firesc să avem discuții legate de formarea și dezvoltarea ei.

Ea înțelege și mă bucură că pot discuta asta cu ea. Nu e vreo tocilară, dar este responsabilă și știe ce are de făcut la școală. O mai tragem de mânecă, dar când se apucă de lecții, chiar face treabă. Are rezultate foarte bune.

O recunoști? Este fiica unui celebru prezentator TV român

Și este un copil foarte vesel, cu simțul umorului, iar eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea”, mărturisea Virgil Ianțu (48 de ani) în trecut, pentru OK! Magazine. Moderatorul TV și partenera lui de viață, Roxana, formează un cuplu de mai bine de 18 ani. Perechea are împreună o fiică, Jasmine, în vârstă de aproape 16 ani.

Pasiunile Jasminei includ moda, muzica și dansul. Nu este decisă în privința carierei sale, însă nu exclude posibilitatea de a deveni model, designer sau poate chiar cântăreață.

Deși îi place să cânte, Jasmine mărturisea în trecut că se simte rușinată să o facă. Este totodată pasionată de lumea artelor și de televiziune, dar găsește rolul de prezentator unul destul de dificil.

Mai multe imagini cu Jasmine Ianțu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Virgil Ianțu mărturisește că nu este genul de părinte care să își monitorizeze copilul, ci preferă să aibă încredere, comunicarea fiind foarte importantă pentru el. „În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice…

Citește și:

Cum arată acum actrița Jennifer Dumitrașcu, Carina din serialul „Îngerașii”

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID-19. Ce simptome a avut după rapel

Dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, mai declara Virgil Ianțu în trecut, pentru Libertatea.

Virgil Ianțu: „E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură”

Atât Virgil, cât și partenera lui, Roxana, au reușit să o educe pe Jasmine într-o manieră care să nu o determine pe adolescentă să aibă secrete față de ei. „E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice.

Nu există subiect tabu, asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, a mai declarat Virgil Ianțu, tot pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter