Cum și-a cerut Virgil Ianțu partenera în căsătorie. Prezentatorul TV și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani

De Unica.ro, pe

Virgil Ianțu (50 de ani) și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, formează un cuplu de mai bine de 20 de ani. Perechea are împreună o fiică, Jasmine, în vârstă de 16 ani.

Cum și-a cerut Virgil Ianțu partenera în căsătorie. Prezentatorul TV și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, Virgil Ianțu a dezvăluit cum și-a cerut partenera de viață în căsătorie.

„Am cerut-o demult, am cerut-o frumos. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. În ziua în care s-a născut Jasmine, i-am pregătit un săculeț la mânuță, era un inel și un bilețel în el în care Jasmine scria că tati e timid și dacă vrea să fie soția lui, că pune ea întrebarea pentru el. Eram de față și a zis da. Și-a dorit foarte mult lucrul ăsta de-asta și astăzi suntem necăsătoriți. N-am apucat, ea muncește, eu muncesc”, a declarat Virgil Ianțu.

„Probabil că o să o facem anul ăsta, anul viitor. Duc o viață de familie cum cred eu că ar trebui să existe. O respect foarte tare, îi spun de un milion de ori că o iubesc pentru că simt, suntem o familie foarte faină, o să ne și căsătorim”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Virgil Ianțu, despre infectarea cu noul coronavirus: „Nu m-am panicat”

Fiica lui Virgil Ianțu este din ce în ce mai frumoasă

De ce nu s-au căsătorit Virgil Ianțu și Roxana Alexandru?

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar. Am mers la un preot și l-am întrebat cum putem face ca în fața lui Dumnezeu să ne cununăm. El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că așa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru și nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi și Padre nu stă un funcționar public și o foaie din asta…”, mai povestea prezentatorul TV în trecut, pentru Life.ro.

„Așa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ștampilă și cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în fața lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l mințim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea. Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuși o variantă doar pentru sufletul nostru. Nu există și eu cred că ar trebui reglementată”, a încheiat.

Prezentatorul de televiziune și producătoarea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Vrei să fii milionar?”, găzduită de Virgil între anii 2000 și 2014. Formatul a fost difuzat de posturile Prima TV (2000-2003 și 2014) și Kanal D (2011-2012 și 2018-2019).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter