Virgil Ianțu, despre relația cu fiica sa: „E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim în echipă”FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 02 mai 2019, 11:57
Virgil Ianțu este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală și foarte rar face dezvăluiri din intimitate. Prezentatorul de televiziune a vorbit de această dată despre relația pe care o are cu fiica sa, Jasmina, deja ajunsă la vârsta adolescenței.

Virgil Ianțu trăiește de ani de zile o poveste de dragoste cu o femeie pe nume Roxana. Cei doi au o fetiță, pe Jasmina, care în curând va împlini 14 ani. Carismaticul prezentator de televiziune a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa într-un interviu acordat pentru Formula AS„A devenit o ado­les­centă normală, care la vară va avea buletin. Are ace­leaşi probleme pe care le are orice ado­les­cent. Iar noi, părinţii, ne ţinem foar­­­­te, foarte a­proa­­pe de fe­­nomen şi de ce se în­tâm­plă cu ea: dis­cu­tăm zilnic, suntem foar­­te im­pli­caţi… Mai sunt şi mo­mente ten­sio­nate, dar, din feri­cire – poate şi da­torită deschi­derii noastre şi a re­laxării noastre în discuţiile cu ea -, Iasmina nu se as­cunde de noi: ne spune ce simte, ce pro­bleme are… E o perioadă dificilă şi trebuie s-o depăşim „în echipă””, – a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Iantu si Iasmina, fiica sa

„Totul e să nu ne panicăm, să ne ţinem aproa­pe de copilul nostru, să fim prieteni, dar totodată să fim şi riguroşi, fermi, pentru că pericolele sunt foarte multe şi grave… Şi, nu în ultimul rând, să ne gândim că şi perioada asta o să treacă – deci există speranţă. Acum, lăsând gluma la o parte, Iasmina e o fată foarte mişto. Chiar îi mul­ţu­mim pentru felul în care e, ca om”, – a încheiat Virgil Ianțu.

Iasmina. fiica lui Virgil Iantu

Jasmina Ianțu este o adolescentă foarte frumoasă, cochetă și cu o mulțime de admiratori pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter