Virgil Ianţu pleacă în turneu… muzical. Vezi ce album a scos şi cu cine a colaborat! VIDEO

De Geo Berciu, pe

Proiectul “Ieri şi Azi” reprezintă reîntoarcerea la muzică a lui Virgil Ianţu, după mai mulţi ani de pauză, în care televiziunea a jucat rolul principal în viaţa sa profesională.

O dată cu începutul primăverii, Virgil Ianţu a plecat în turneul de promovare a primului album din cariera lui solo. Pe 1 martie, vedeta promite un concert special la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, spectacol ce marchează debutul turneului ce cuprinde alte 5 oraşe din ţară: Bacău, Iaşi, Braşov, Cluj-Napoca şi Sibiu.
Virgil Ianţu pleacă în turneu... muzical. Vezi ce album a scos şi cu cine a colaborat! VIDEO

Pentru acest proiect, Virgil Ianţu colaborează cu 16 instrumentişti profesionişti, iar pentru înregistrarea albumului, vedeta de televiziune a beneficiat de ajutorul prietenilor, cum ar fi George Naţis, Nicu Alifantis sau Adi Despot.
Virgil Ianţu pleacă în turneu... muzical. Vezi ce album a scos şi cu cine a colaborat! VIDEO

Vorbind cu Virgil Ianţu, acesta ne-a declarat că albumul nu are un public ţintă definit, pentru că „eu îmi doresc să ajungă albumul acesta şi muzica aceasta la cât mai multă lume. Sunt piese româneşti, e muzică românească, nu este nimic complicat şi greu de digerat.
Virgil Ianţu pleacă în turneu... muzical. Vezi ce album a scos şi cu cine a colaborat! VIDEO

Pe album sunt piese cântate de Aura Urziceanu, Nicu Alifantis, Timpuri Noi, Holograf, şi am venit până mai încoace, la Simplu, pentru că pentru publicul tânăr important este să audă instrumene reale. Muzica de azi în mică măsură se face cu instrumente reale, se face mult cu softuri, nu zic că este rău, dar este bine cumva să ne preocupe cumva educarea celor tineri”.

Vezi cum a ajuns Virgil Ianţu să colaboreze cu Sore!


Materialul „Ieri şi azi”, o colecţie inedită de piese româneşti, reorchestrate în stilul swing, va fi disponibil în ediţie deluxe. Acesta va conţine, pe lângă materialul standard de 10 piese şi un CD multimedia bonus, pe care se va găsi piesa interpretată de cântăreţ împreună cu Sore, „Noi doi”, precum şi videoclipul piesei „Ce bine că eşti”, dar şi un material inedit, filmat în studio în momentul înregistrării pieselor de pe album.

În cuprinsul noului album se regăsesc „cover-uri” de la Timpuri Noi (Tanţa), Aura Urziceanu (Dor de viaţă), Loredana (Extravaganza), Directia 5 (Dacă ai şti), Ştefan Bănică (Găseşte-mi loc în inima ta), Simplu (Oare ştii), Viţa de vie (Praf de stele), Aurelian Andreescu (Dorul) şi Holograf (Vreau o minune).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter