Viorel Lis, noi probleme de sănătate. „A luat o bacterie”

De Unica.ro, pe

Viorel Lis (77 de ani) a fost internat timp de o zi într-o clinică privată după ce a contractat o bacterie.

Viorel Lis, noi probleme de sănătate. „A luat o bacterie”

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El, în ultimul timp, a tot fost prin clinici… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat soția lui Viorel, Oana Lis.

Fostul primar al Capitalei a suferit un preinfarct în martie 2022.

„Nu știu ce va mai urma. Au fost zile triste. Am avut durerea aia maximă la inimă, cu o amorțire a mâinii și o transpirație puternică. Am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc. M-am gândit la ce e mai rău. Eram aproape sigur că n-o să mai văd casa, că n-o s-o mai văd pe Oana. Am probleme și cu pareza. Am avut tot felul de ședințe, dar nu au avut efect. Am plătit destul”, a declarat Viorel Lis după infarct, în emisiunea „Teo Show”.

„Oana are grijă de mine. Ea se ocupă de toate treburile și se comportă așa cum nici nu-mi vine să cred. A fost rău pentru ea, mai ales la prima internare, atunci a fost speriată rău. Mi-a plăcut comportamentul ei când am avut COVID-19. Cu toate că ea a avut mai puțin, dacă voia, putea să se trateze acasă, dar ea a optat să vină cu mine la spital, pentru că la mine era mai grav”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

Mădălina Ghenea, strălucitoare la Festivalul de Film de la Cannes 2022

Se va căsători Laurențiu Reghecampf cu iubita lui, Corina? Cuplul are împreună un fiu, Liam

„A fost foarte greu. Eu mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu voiam să cred, la început bineînțeles că e negarea. Din păcate, lui îi era rău de câteva zile și acum regret că nu am fost la cardiolog. Viorel a tot amânat. A tot amânat și a ajuns la infarct”, a declarat Oana Lis.

„Acum, din păcate, este în perioada de recuperare, inima merge 50%, dar mulțumim doctorilor de la Spitalul Floreasca, e o minune că i-au salvat viața. Nu credeam nici eu că se va mai întoarce acasă… M-am pregătit, sincer. Viorel nu avea nici loc de veci. Am vorbit cu verișoara lui, Luminița, și i-a făcut loc de veci acolo”, a mai spus.

Oana și Viorel Lis au aniversat 23 de ani de relație în septembrie 2021. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, era secretara politicianului.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter