Oana Lis: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”

De Unica.ro, pe

Viorel (77 de ani) și Oana (42 de ani) Lis formează un cuplu de 23 de ani. Perechea a aniversat 23 de ani de relație în septembrie 2021. Cuplul s-a cunoscut în perioada în care Viorel era primar al Capitalei. La vremea aceea, Oana, care avea doar 19 ani, îi era secretară politicianului.

Oana Lis: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”

De curând, perechea s-a vindecat de COVID-19. Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Oana Lis a declarat că îl va face „pe Viorel tătic” anul acesta.

„Am depus un dosar de adopție. Sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat. Simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic. (…) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta! Am foarte multă iubire de oferit! Am emoții numai când vorbesc despre lucrul ăsta”, a declarat Oana Lis.

„Sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul. O să râdem împreună, o să construim împreună”, a mai spus soția fostului primar al Capitalei.

„Și părinții care adoptă se pregătesc la fel ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, să ai timp să te pregătești mental. Totul pornește de la o idee. Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv”, mai spunea Oana Lis în mai 2021, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Rădulescu, noi detalii despre relația la distanță cu Felix Baumgartner

Oana Zăvoranu și soțul ei, amenințați cu cuțitul în trafic. „E plină lumea de nebuni!”

Tatăl Oanei Lis a murit. Bărbatul s-a stins din viață în Spania

„Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel. Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat, atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit”, a mai spus atunci.

„Pentru că nu știu exact ce vârstă are copilul, am făcut doar anumite modificări. Lucrurile care nu sunt în mod obișnuit în camera unui copil, le-am evacuat de acolo. Știu că va avea peste 2 ani, nu va fi un bebeluș, dar nu știu exact, poate să fie de 7-8 ani”, a continuat.

„Din fericire, legea s-a schimbat din 2020 și sunt legi mai favorabile acum. Unii copii ajungeau abia la 7 ani să fie înfiați, pentru că trebuia să caute până la ruda a patra când începea procesul și înainte. Acum s-a schimbat puțin”, a mai declarat Oana Lis, tot la Antena Stars.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter