Îţi vine să crezi ce picioare are? Uite cum arată la 74 de ani!

De Erika Chivu, pe

Jane Fonda arată incredibil de bine la cei 74 de ani ai săi şi are nişte picioare pe care le-ar invidia şi o adolescentă!
Jane Fonda a fost toată viaţa o împătimită a fitnessului şi iată că eforturile ei au dat roade. Astăzi are 74 de ani, e în formă maximă şi arată incredibil de bine, având o siluetă superbă.
La vârsta ei se întâmplă rar să poarte pantaloni mulaţi sau fuste scurte, dar când o face îi lasă pe toţi cu gura căscată.
Jane Fonda este fost manechin şi fitenss guru, actualmente actriţă şi activist politic. În tinereţe a luat lecţii de balet ca să se menţină în formă, dar a trebuit să renunţe în urma unei accidentări. Ca să facă totuşi mişcare a apelat la aerobic şi exerciţii cu greutăţi şi aşa l-a cunoscut pe antrenorul Leni Cazden. Întâlnirea cu el a reprezentat începutul unei noi cariere pentru Jane, care a fost vedeta mai multor filme cu exerciţii. Una din casetele ei s-a vândut în peste un milion de exemplare şi se spune că în acea perioadă au crescut cu mult vânzările la aparate video.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter