Jane Fonda operată de cancer la buză. Care este starea actriței

De Mădălina Manole, pe
După ce, în urmă cu 8 ani, Jane Fonda a fost diagnosticată cu cancer mamar și a trecut printr-o operație de extirpare a tumorii, iată că o altă veste cumplită s-a abătut asupra celebrei actrițe. 

Jane Fonda, în vârstă de 80 de ani, a fost, din nou, diagnosticată cu cancer, de această dată cu cancer labial, un tip de cancer malign sau un neoplasm cu originea în stratul epitelial superficial al buzei inferioare sau superioare. În cazul îndrăgitei actrițe, cancerul a apărut la buza inferioară și a fost nevoită să treaca printr-o nouă intervenție chirurgicală de extirpare a carcinomului.

Jane Fonda, cancer la buza

Jane Fonda ar fi dorit să ascundă acest aspect, însă, aflată în turneul de promovare al noului sezon “Grace and Frankie“, vedeta a trebuit să apară în public și, implicit, a fost nevoită să recunoască și să explice cauza bandajului pe care-l purta pe buza inferioară: „Simt nevoia să explic ce este cu bandajul de pe buză. Am avut o tumoră canceroasă îndepărtată cu succes pe cale chirurgicală. Am crezut că mă voi vindeca în totalitate până când voi apărea în public, dar nu a fost aşa. Sunt sănătoasă, nu vă îngrijoraţi. Vreau doar să vă explic ce s-a întâmplat. Nu sunt genul de persoană care se sperie uşor şi simte că îi cade în cap tot cerul. Ce este o buză?” – a declarat Jane Fonda în cadrul unei emisiuni TV, în New York.

Ca dovadă că se simte bine, actrița a ales să facă haz de necaz și să posteze pe contul său de Instagram o imagine în care încearcă să-și ascundă bandajul.

With Lily in NY. I’ve found a clever way to disguise my lip bandages from removal of cancer

A post shared by Jane Fonda (@janefondaofficial) on

Citește și – Cum arăta Jane Fonda în tinerețe

Citește și – Andreea Esca şi Jane Fonda, împreună în SUA. FOTO

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter