Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 17:36

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, a împlinit 21 de ani pe 31 august 2021. Cu doar două zile înainte, pe 29 august, Andreea Esca și-a sărbătorit aniversarea de 49 de ani. Andreea și soțul ei, Alexandre Eram (51 de ani), mai au împreună un fiu, Aris, în vârstă de 17 ani.

Videoclip adorabil cu fiica Andreei Esca din copilărie. Alexia Eram a împlinit 21 de ani

Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, știrista a publicat pe Instagram un videoclip cu Alexia din copilărie. „Direct de pe marile ecrane VHS, sărbătorita zilei, Alexia Eram 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Mereu pe „party mood” 🥳🥳🥳”, a scris Andreea Esca în dreptul filmării adorabile.

„😢😍😍😍 La mulți ani! Amândurora! Să fiți fericite și iubite! 🤗🤗🤗”, a comentat Alexandra Stan (32 de ani). „La mulți ani fericiți, Alexia! ❤️😘; Vaaaaaaaai, adorabilă!!!! ❤️❤️❤️ La Mulți Ani!”, au mai scris Neti Sandu (62 de ani) și, respectiv, Medeea Marinescu (47 de ani). Videoclipul îl găsiți mai jos!

Surprizele au început încă de la miezul nopții pentru Alexia. Primul buchet de flori l-a primit de la una dintre cele mai bune prietene, Corina Samata. Ulterior, Alexia a fost celebrată de iubitul ei, Mario Fresh (22 de ani), și de câțiva alți prieteni.

Ziua nu s-a încheiat, însă încă din prima parte a ei, Alexia a primit numeroase urări, inclusiv de la mama lui Mario, Claudia Gălățanu, dar și de la sora artistului, Raluca Gălățanu. Alexia nu a dezvăluit încă locația petrecerii sale, însă a spus că va fi atât în exterior, cât și în interior, iar că paleta de culori va conține roșu, alb și negru.

Alexia Eram, despre presiunea faptului că este fiica Andreei Esca: „E super greu”

În podcastul Laurei Giurcanu, Seencer, Alexia a vorbit despre presiunea pe care o resimte știind că este fiica Andreei Esca. „Ca fiica Andreei Esca… umm, pe de o parte este un lucru bun, pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum. Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca.

Dar, pe de o parte știu că, dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant, chiar dacă aș fi fost fiica Andreei Esca, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea. Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face.

Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu fiica Andreei Esca. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la tot ce fac, la toate pozele pe care le postez, tot conținutul meu din social media.

Nu pot să fiu la fel de liberă cum sunt alți creatori de conținut. Oricum nu aș fi făcut mari chestii. Pur și simplu trebuie să am grijă la ce postez și cum vorbesc pentru că știi cum se preia orice [declarație] și mama până acum nu prea a avut nimic în presă așa mai negativ, să zicem”, a declarat Alexia Eram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter