Cum arăta Andreea Esca la începutul carierei în televiziune. Imagini inedite din 1992, pe vremea când nu lucra la Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 noiembrie 2022, 18:59

Andreea Esca a publicat de Ziua Mondială a Televiziunii o serie de fotografii inedite, de la începutul carierei sale, de pe vremea când nu lucra la Pro Tv.

Andreea Esca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fără doar și poate una dintre cele mai vechi prezentatoare de știri, profesând în acest domeniu de 30 de ani. Celebra prezentatoare nu a putut trece cu vederea Ziua Mondială a televiziunii, imortalizând acest moment cu o serie de fotografii unice. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe poze de la începutul carierei sale, din 1992, atunci când încă profesa ca și reporter.

Cum arăta Andreea Esca la 20 de ani

„De ziua mondială a televiziunii vă las niște imagini din prima mea delegație “peste hotare”, a scris prezentatoare pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Andreea Esca și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. În același an s-a axat pe pregătirea jurnalistică, meseria ce avea să-i schimbe viața și să o transforme într-o celebritate autohtonă.

În urmă cu câteva luni a împlinit 50 de ani

Vedeta Pro TV a împlinit anul acesta 50 de ani. Andreea Esca s-a serbat cu mare fast în Istanbul, înconjurată de familie și de prieteni.

Andreea Esca, felicitată de fani


Fanii au fost fericiți să o redescopere pe vechea Andreea Esca, felicitând-o pe vedetă pentru întreaga carieră.

„Ești un fel de Julia Roberts 2, așa te văd eu!”, „La fel de frumoasa și de zâmbitoare ca acum.”, “Cea mai cea! Deșteaptă, frumoasă, serioasă!”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de îndrăgita prezentatoare.

21 noiembrie – Ziua mondială a televiziunii

Ziua mondială a televiziunii (World Television Day) este sărbătorită în fiecare an pe 21 noiembrie. În 1996, Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a stabilit 21 noiembrie drept Ziua Mondială a Televiziunii, recunoscând, astfel, influenţa tot mai mare pe care televiziunea o are asupra luării de decizii şi rolul pe care acest mijloc de informare în masă îl joacă în viaţa oamenilor.

În România, televiziunea publică a fost inaugurată pe 31 decembrie 1956. Primele ore de emisie, alb-negru, ale TVR au fost ale Revelionului din 1957.

Sursa Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter