Video: Ştefan Bănică despre muzică, dragoste şi primul concert

De Viva.ro, pe

Înaintea concertului “Ce e dragostea?”din 8 martie, dedicat doamnelor şi domnişoarelor, am stat de vorbă cu Ştefan Bănică despre muzică şi dragoste. Află din interviul de mai jos cum se numea prima lui formaţie şi cum a fost primul concert din viaţa lui.
Pe scena circului Globus, ales anume pentru atmosfera intimă şi plăcută, atât de necesară unui concert unplugged, Ştefan Bănică a cântat de Ziua Femeii o selecţie a celor mai frumoase melodii de dragoste, apărute pe discurile sale de-a lungul anilor.
Desigur, nu au lipsit cântecele de pe cel mai recent album “Altceva”, apărut pe piaţă în luna octombrie a anului trecut, printre care şi “Ce e dragostea?”, single la care Ştefan Bănică a colaborat cu Marius Moga. L-am întrebat, aşadar, pe Ştefan ce înseamnă dragostea pentru el…
Dacă vă imaginaţi că Ştefan Bănică ascultă în timpul liber numai stilul care l-a consacrat, şi anume rock’n roll, vă spunem că nu e deloc aşa. Deşi recunoaşte că rock’n roll-ul este pentru el mai mult decât muzică, un mod de viaţă, Ştefan este deschis la multe stiluri muzicale, atâta timp cât muzica aceea îi trasmite ceva.
Vezi clipul video pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter