Viața excentrică a Monicăi Tatoiu și colaborarea ei cu Serviciile Secrete: „Și mâine aș face la fel”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Monica Tatoiu este una dintre cele mai vocale prezențe din showbizul românesc. Nonconformistă, vedeta are un trecut demn de scenariul unui film, iar zilele trecute aceasta a vorbit deschis despre acest lucru. Monica tatoiu a dezvăluit că a colaborat și cu Serviciile Secrete.

Fostă profesoară de matematică, femeie de afaceri și „pensionară” excentrică, Monica Tatoiu a dezvăluit unele dintre secretele din viața ei, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.

Monica Tatoiu și povestea fabuloasă a vieții sale

Îndrăgostită de matematică, Monica Tatoiu a dat primele meditații încă de când era elevă în școala primară, ulterior ajungând o profesoară îndrăgită enorm de adolescenți pentru că știa cum să combine lecțiile cu subiectele care reprezentau interes pentru elevii de atunci.

Ulterior,, dintr-o pură întâmplare, fără să aibă legătură cu industria „beauty”, a fost chemată la un interviu, ca director de vânzări, dar fost numită imediat manager al unei multinaționale pe care a condus-o către venituri record.

Citește și: Afecțiunea cu care se luptă Monica Tatoiu, după ce a învins cancerul în tinerețe: „Boala ia forme foarte urâte”

În ultimii zece ani, Monica Tatoiu trăiește departe de lumea afacerilor și a ales să călătorească cu lunile în diferite țări exotice.

Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete

Printre dezvăluirile pe care le-a făcut în cadrul podcastului la care a fost invitată, Monica Tatoiu a dezvăluit că a colaborat în trecut cu Serviciile Secrete, pe plan extern, și recunoaște că dacă ar fi să aleagă nu ar ezita să nu facă acest lucru chiar și acum.

„Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu. Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar. De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural. Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe..Mâine aș face la fel”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Citește și: Monica Tatoiu, postare macabră în mediul online după ce a anunțat că nu-i face pomană și priveghi mamei care s-a stins din viață

Sursa fotografii: Facebook/Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter