Vedete: Sf. Valentin durează trei zile pentru Ellie White

De Unica.ro, pe

Pentru Ellie White sărbătoarea de Sfântul Valentin va dura trei zile. Începând de azi şi până duminică, frumoasa cântăreaţă îşi va petrece timpul alături de cele mai dragi persoane din viaţa ei: băieţelul Mihai, logodnicul Doru, părinţii şi fanii ei.
Mai intai, se va muta, alaturi de rude la un hotel din Poiana Brasov, unde a inchiriat doua apartamente. Reuniunea intregii familii va fi ocazia ideala pentru a stabili detaliile de ultima ora privind botezul micutului Mihai, ce va avea loc luna viitoare.

“Pare greu de crezut, dar nu am reusit pana acum sa ne intalnim in formula completa si sa discutam despre botez. Am vrut sa ne alocam macar doua zile in care sa stam linistiti si sa punem pe hartie tot ce avem de facut in perioada urmatoare. In Poiana perioada aceasta este ideala pentru a sta departe de zgomotul oraselor mari si sa te bucuri de natura alaturi de cei dragi!”, declara Ellie White.
EXCLUSIV: Ellie White – Intai botezul, apoi nunta

Artista va petrece seara de Sfantul Valentin la un restaurant, intr-un cadru romantic, alaturi de logodnicul ei, managerul Doru Tinca. “Vom merge la un restaurant pe malul lacului din Poiana. Mihaita va ramane cateva ore cu bunicii la hotel!”, marturiseste cantareata.

Maine, Ellie si-a alocat jumatate de zi pentru repetitiile concertului pe care il va sustine sambata seara. In acest sens, va cobori in Brasov, unde se va intilni cu dansatoarele sale, alaturi de care va repeta intr-o sala special amenajata din oras.
Poze: Ce bine arată Ellie White la două luni după naştere

In a doua parte a zilei, partenerul ei i-a programat solistei o sesiune generoasa de tratamente spa, ideala pentru a se relaxa dupa efortul depus la repetitii. Rasfatul nu va face altceva decat sa o readuca pe scena intr-o forma de zile mari, sambata seara, cand Ellie are programat un concert organizat cu ocazia Sfantului Valentin. “Va fi un show mai special, in care voi canta, in mare parte, piese de dragoste!”, marturiseste artista.

Ellie White a reluat seria concertelor, la doar o luna de cand l-a adus pe lume pe Mihai, primul ei copil. Artista se poate lauda cu o silueta de invidiat, reusind sa scape rapid de kilogramele in plus acumulate in timpul sarcinii. Un mare merit il au atat exercitiile fizice speciale pe care le urmeaza intr-o celebra sala de sport, cat si regimul vegetarian la care a revenit dupa perioada sarcinii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter