Vedete de la noi: scrisul le dezvăluie personalitatea

De Revista Unica, pe

Analistul grafolog Ionuţ Ciurea citeşte personalitatea în litere. Ce secrete ascunde caligrafia vedetelor?
 

Chef de viaţă

„Frumoasa Ioana Ginghină debordează de foarte multă energie şi chef de viaţă. Este o persoană căreia îi place să experimenteze mai mereu lucruri noi. Se plictiseşte repede, iar relaţiile nu fac excepţie de la regulă. Necesită puţină atenţie când vine vorba de ego: uneori, poate răni persoanele din jur, fără să-şi dorească acest lucru. De obicei este empatică, glumeaţă şi drăguţă cu ceilalţi. Până când o calci pe coadă. Atunci zgârie rău.”

Extrem de introvertit

„Mai rău decât Mihai Morar sau Ioan Isaiu. Pe adevăratul Smiley, cu fricile, cu gândurile şi cu emoţiile sale adânc ascunse nu prea ajungi să-l cunoşti. Nu înseamnă că nu poate vorbi ore în şir, atâta timp cât subiectul nu este despre el. Are enorm de multă energie, iar dansul i se potriveşte la fix. Este extrem de creativ, cu capul în nori, boem uneori, trăieşte în prezent. Urăşte deadline-urile şi are un ego pe măsură. Pe măsura succesului, bineînţeles.”

Visul bărbaţilor

„Nicoleta Luciu este visul oricărui bărbat. A fost şi va rămâne o bombă sexy şi ca aspect fizic, şi ca personalitate. Caută diversitatea şi se bucură din plin de experienţele de viaţă. Adoră provocările, mai ales din partea bărbaţilor. De fapt, puţini sunt cei care îi pot face faţă. Are o imagine de sine (aproape) impecabilă. E puternică, decisă şi ştie ce vrea. Rar se întâmplă să nu obţină ceea ce îşi propune.”

Energie şi sarcasm

„Mihai Morar are mereu  ceva de comentat. De fapt, nu se poate abţine deloc. Aşa e el, nu vă supăraţi pe personalitatea lui. Când n-are chef, Mihai o cam dă cotită. Are tendinţa să lase lucrurile pe care le poţi face azi… pentru poimâine, iar asta îi poate aduce necazuri. Şmecher, greu de analizat, are un scris „printat”, de tipar, care ascunde un om cu multe feţe. Nu spun că nu este integru, ci că ajungi să-l cunoşti foarte greu. Măştile sale sunt, în fond, doar un mecanism de apărare.”

Nicio zână

„Determinarea, perseverenţa şi tenacitatea sunt duse uneori la extrem. Dacă în spatele bărbaţilor există femei puternice, Andreea Marin e modelul perfect. Are o inteligenţă ascuţită şi un sarcasm pe măsură. Ştie ce vrea, gândeşte rapid, analizează la rece  faptele, oamenii, situaţiile şi ia decizii bune, repede. Scrisul nu este
al unei «zâne».”

Directă

„La fel ca iubitul ei Smiley, Laura Cosoi se deschide rareori în faţa celorlalţi. Deşi poate fi empatică, nu dese sunt momentele în care îşi arată sufletul cu adevărat, în care vorbeşte despre sentimentele şi emoţiile ei, despre lucrurile care dor sau despre visele şi dorinţele sale reale. Laura este foarte directă, nu stă la discuţii, totul este scurt pe doi. Are o intuiţie excelentă, iar dacă nu o foloseşte, ar face bine să asculte ce i se spune.”

Chiar e actor?

„Ioan Isaiu e omul cu o mie de feţe, cu un scris total atipic pentru un actor. Dacă n-aş şti ce profesie are, nu i-aş da nicio şansă pentru o carieră în acest domeniu. Îşi controlează stările extraordinar. Este un om care nu îşi exprimă emoţiile liber, care cu greu poate face… exact ce face: actorie. Nu ştiu sigur dacă o face ca să-şi învingă frica de a se exprima pe sine sau actoria este pentru el un refugiu, pe principiul «cui pe cui se scoate». Oricum, joacă foarte bine.”

Loialitate deosebită

„Andra are fluenţă în gândire, creativitate şi sinceritate. Deşi sensibilă, spune lucrurilor pe nume. Este empatică, iar acest lucru o ajută să fie un prieten de nădejde, să aibă o loialitate deosebită, care rareori se vede în scris şi pentru care Măruţă ar trebui să fie recunoscător. Este perseverentă şi diplomată. Defectul principal e imagi-nea de sine, care este medie, deşi nu se văd probleme majore în personalitate.”

Trăieşte clipa!

„Daniela Nane crede în «trăieşte clipa!» şi este, în cele mai multe zile, foarte optimistă, pozitivă şi cu un simţ al umorului foarte ascuţit. Persoană creativă, poate organiza lucrurile şi oamenii la fix. De fapt, este omul care poate crea ordine din haos. Nu înseamnă neapărat că e şi organizată, doar că are calităţile unui excelent organizator. Îi place să analizeze, să descoasă, să gândească de mai multe ori înainte de a lua decizii.”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter