Trei vedete din România, superbe în ziua nunţii. Care îţi place mai mult?

De PR, pe

Elena Lasconi, Dana Rogoz şi Mădălina Drăghici au fost trei mirese superbe. Care îţi place mai mult?
Cele trei vedete vor povesti despre nunţile lorla prima ediţie din noul sezon al emisiunii „De suflet”, la Pro TV Internaţional.
Reintoarsa din vacanta cu un statut complet nou de femeie maritata, serioasa si la casa ei si mergand pe principiul “stiu ce-ai facut asta vara” Dana le-a invitat pe Madalina Draghici si Elena Lasconi cu care va discuta tema acestei editii: “nuntile verii in Romania”.
dana rogoz
“Fara indoiala a fost o perioada  propice unor astfel de evenimente fericite si pentru ca si eu am primit multe intrebari legate de cum a fost la nunta mea, inclusiv de la romanii din strainatate cu care m-am intalnit in luna de miere, le-am invitat sambata pe Elena si pe Madalina, care au adoptat si ele sloganul “Ia-ti, mireasa, ziua buna!”, spune Dana Rogoz.

De la o nunta traditionala, cu port popular si mancare romaneasca, atent aleasa si pregatita dupa retete originale cum a fost cea a Elenei, pana la Madalina Draghici cu o nunta mai moderna, cu porumbei albi si multi invitati, Dana va afla de la invitatele ei detalii pe care acestea nu le-au povestit pana acum. Si, la randul ei, vedeta ProTv International va dezvalui si ea cum a decurs povestea ei in rochie de mireasa.
elena lasconi

Din emisiune nu va lipsi nici muzica, Liviu Hodor si Mona vin sambata la “De Suflet” direct din topurile internationale si povestesc despre viitoarele concerte din strainatate iar alaturi de ei sosesc si Amna si Trupa Mandinga.
madalina draghici
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter