„Vedete la apă”: Uite cine i-a lăsat fără cuvinte pe antrenori

De Unica.ro, pe

„Am amuţit! Nici bãrbaţii nu au sãrit din prima!”, au spus antrenorii „Vedete la apă” despre această artistă.
Un nou episod al spectaculoasei emisiuni „Splash! Vedete la apã”, va fi difuzat duminicã.
Laurette, Cornel Pãsat, Silvia de la Vegas, Mihai Mitoşeru, Xonia, Andrei Leonte, Emilia Ghinescu şi Andrei Duban vor încerca sã uimeascã juriul format din Anda Adam, Daniel Buzdugan şi Cãtãlin Preda cu sãrituri care mai de care mai spectaculoase, pentru ca la finalul ediţiei patru dintre aceştia sã meargã în semifinalele show-ului.
POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?
vedete la apa
Silvia de la Vegas a reuşit sã îşi lase antrenorul fãrã cuvinte, chiar de la repetiţii. Frumoasa brunetã licenţiatã în vioarã nu a pierdut vremea încã de la primul contact cu trambulina. Şi-a încordat muşchii şi a pornit în plonjon. „Nu-mi venea sã cred! Am amuţit! Nici bãrbaţii nu au sãrit din prima!” a declarat Adrian, antrenorul Silviei.
„Pluteam, pluteam, ba chiar la un moment dat mi-am zis <>” şi-a amintit amuzatã Silvia. „În momentul în care o sãriturã e corectã, nu mai conteazã nimic, nici orele de antrenament, nici durerile resimţite, ci mã bucur ca un copil.” Dacã va reuşi Silvia sã impresioneze juriul pentru a se numãra printre cei patru semifinalişti ai show-ului, rãmâne de vãzut duminicã, de la 20:30, numai la Antena 1.
vedete la apa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter