Vedete internaționale ce au legături de rudenie cu Familia Regală britanică

De Oana Savin, pe
Mai multe vedete internaționale au legături de rudenie cu Familia Regală britanică. Iar printre acestea se numără nume mari ale muzicii, la care nu te-ai fi gândit că au sânge albastru.

Astfel, se pare că Ducesa de Cornwall, Camilla Parker Bowles, este înrudită cu Celine Dion și Madonna, în timp ce soția Prințului William, Kate Middleton, este verișoară îndepărtată cu Ellen DeGeneres și Guy Ritchie.

Adevărată regină pe scenă, Beyonce are origini nobile și în realitate. Artista este înrudită cu nimeni alta decât monarhul Marii Britanii, regina Elisabeta a II-a, cele două fiind verișoare îndepărtate.

Potrivit Marie Claire, Beyonce și regina Elisabeta a II-a sunt verișoare de gradul 25, ambele fiind urmașe ale lui Henry al II-lea.

Vedete înrudite cu regina Elisabeta

Angelina Jolie – verișoară de gradul 26

Hillary Duff – verișoară de gradul 18

Uma Thurman – verișoară de gradul 21

Michael Douglas – verișor de gradul 19

Johnny Depp – verișor de gradul 20

Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit, pe 7 februarie, 67 de ani de la ascensiunea pe tronul Marii Britanii. Suverana a ales, la fel ca în fiecare an, să celebreze la locuința sa din Sandringham, într-un cadru privat. Aceasta nu este doar o zi de bucurie pentru ea, ci și una umbrită de tristețe. Tot pe 7 februarie, tatăl reginei, Regele George al VI-lea s-a stins din viață din cauza unui cancer pulmonar.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter