4 vedete care şi-au făcut mamele celebre

De Adina Radu, pe

Se spune că celebritatea are preţul ei, pe care, însă, nu trebuie să îl plăteşti neapărat tu. Din faţa micilor ecrane, de unde cândva îşi urmăreau progeniturile la televizor,
 …mămicile celebre din showbiz se bucură astăzi de aceeaşi notorietate ca şi copiii lor, singura miză fiind însă, în unele cazuri, propria demnitate.

Mărioara Zăvoranu

Cu o progenitură nespus de talentată, distinsa doamnă Zăvoranu ar fi putut fi astăzi suprinsă în primele rânduri susţinând-o pe Oana Zăvoranu în concerte şi din când în când la vreo emisiune de Ziua Mamei ca să vorbească despre încurajarea fiicei ei în a îmbrăţişa o carieră muzicală sau în actorie.

Dar pentru că un astfel de tablou de familie ar fi fost prea plictisitor, cele două s-au decis că este mai bine să îşi regleze conturile, aşa că şi-au disputat pe unde se poate averile şi moştenirea, magazinele şi chioşcurile din pieţe, fabricile şi tot „imperiul” Zăvoranu.

Jigniri ca la uşa cortului, farmece şi vrăji, împăcări emoţionante şi despărţiri definitive, tirul jignirilor continuă şi astăzi de câte ori cele două intră în legătura directă.

Înclinăm să fim parcă de partea Oanei în toată tevatura asta. Până la urmă, Mărioara Zăvoranu îi este datoare fiicei sale, fie şi numai pentru notorietatea câştigată pe spatele fetei ei.

4 vedete care şi-au făcut mamele celebre

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter