5 mame celebre care şi-au părăsit copiii

De Adina Radu, pe

Ştim deja că vedetele au foarte rar căsnicii fericite. Însă iată că nici relaţiile cu copiii lor nu sunt întotdeauna bune. Despre unele vedete se spune că şi-ar fi părăsit copiii.
Acuzată de Irinel că şi-ar fi părăsit fetiţa pentru a merge în SUA, Monica a răspuns că a plecat tocmai în interesul Irinucăi pentru a-şi permite să-i ofere acesteia tot ce îi trebuie unui copil. Rămâne de văzut dacă vedeta spune adevărul sau nu. Pentru că există alte mame celebre care chiar şi-au părăsit copiii, sau cel puţin aşa susţine presa de scandal. Iată câteva din vedetele aflate în această situaţie.

Mirabela Dauer a pierdut custodia fiului

 
Subiectul este unul trist pentru cântăreaţă, care se pare că nu a renunţat chiar de bună voie la copilul ei. Mirabela Dauer are un fiu, acum adult, care locuieşte în SUA.  

După divorţul de ce-al doilea soţ, artista a luptat pentru custodia copilului, însă fără succes. Acesta a vizitat-o un timp după care relaţia lor s-a răcit, iar mama susţine că fiul ar fi crezut-o moartă pentru că aşa i-a spus tatăl lui.

Astăzi, Mirabela Dauer declară că nu mai consideră că are un copil pentru că nu îşi poate obliga fiul să o iubească după 20 de ani în care nu l-a mai văzut.

5 mame celebre care şi-au părăsit copiii

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter