Valentina Pelinel, prima fotografie cu cei trei copii ai săi

De Mădălina Manole, pe
Valentina Pelinel a postat prima fotografie cu cei trei copii ai săi și ai lui Cristi Borcea. Dacă pe băiețel, pe Milan, în vârstă de 3 ani, l-a prezentat deja publicului, gemenele Indira și Rania se află pentru prima oară în această ipostază.

Valentina Pelinel, în vârstă de 37 de nai, a devenit mămică a doua oară pe data de 1 martie 2019, atunci când a adus pe lume gemenele Maria Indira și Maria Rania. Dacă până acum a preferat să le ascundă chipul, iată că soția lui Cristi Borcea a făcut publică prima fotografie cu fetițele sale: „Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră”, – a scris Valentina Pelinel pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de cei trei copii ai săi.

Cristi Borcea, 48 de ani, este în continuare după gratii, iar dacă Milan întreabă de tatăl său, gemenele sunt încă mici și nu înțeleg situația:„Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă. Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore.”, – a spus Valentina Pelinel pentru Viva!.

Vezi imaginile cu Valentina Pelinel și copiii în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter