Valentina Pelinel, mesaj emoționant de ziua lui Cristi Borcea

De Mădălina Manole, pe
Valentina Pelinel i-a transmis un mesaj emoționant soțului său, Cristi Borcea, cu ocazia zilei de naștere. Fostul acționar de la Dinamo împlinește astăzi 49 de ani.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit anul trecut. Cei doi au împreună un băiețel, pe nume Milan, care va împlini 3 ani anul acesta, și urmează să devină din nou părinți, în luna martie, Valentina Pelinel, în vârstă de 38 de ani, fiind însărcinată cu gemene.

Valentina Pelinel a postat o fotografie de familie pe rețelele de socializare și alături a scris un mesaj emoționant pentru Cristi Borcea: „Unul lângă altul, faţă în faţă, mereu împreună, chiar şi în momentele cand totul părea pierdut. Uneori, viaţa bate filmul şi iubirea învinge. Iubitul meu, soţul meu, tatăl copiilor mei, partenerul şi prietenul meu, toţi în acelaşi om, pe care l-am ales şi pe care, înainte de a-l iubi, îl respect şi admir. La mulţi ani, iubirea mea!” 

Valentina Pelinel și Cristi Borcea se înțeleg de minune, au o relație frumoasă și solidă și așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a fetițelor: „Mi-am dorit tare şi, chiar şi după Milan, mi-am dorit tare să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. Am văzut faţa doamnei doctor şi zice: interesant, sunt doi! M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Nume de cod: iubirea (n.r. între ea şi Cristi Borcea). Să ştii că înainte să fii mamă nu înţelegi copiii exact aşa cum ar trebui şi nici pe mame. Pe mine mă plictiseau discuţiile despre probemele copiilor. Mi-am dat seama că o mamă căreia îi pasă nu poate fi altfel, vorbeşte non-stop pe unde apucă. Eu arătam tuturor poze cu Milan. Ca mamă înţelegi.”  – declara Valentina Pelinel la finele anului trecut.

Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Mihaela Borcea din 1988 și până în 2011. Imediat după divorț a ajuns la altar cu Alina Vidican, însă la fel de repede au și divorțat. Cristi Borcea are în prezent 7 copii. Pe de altă parte, Valentina Pelinel, manechin de profesie, a fost căsătorită cu Cristian Boureanu timp de 7 ani, cei doi divorțând în 2014.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter