Unica ianuarie 2020. Kira Hagi apare pe coperta revistei

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 19 decembrie 2019, 08:27
Revista Unica ianuarie 2020 "fură startul" în noul an și apare pe 19 decembrie, având-o pe copertă pe actrița Kira Hagi. Descoperă ce alte subiecte interesante poți citi exclusiv în revistă.

Dacă stai de vorbă cu Kira Hagi, fiica cea mare a lui Gheorghe Hagi, descoperi un artist complet, un suflet mare de tot și un om care știe să răzbească fără să apeleze la numele de familie. Te invităm să citești despre cum și-a găsit vocația tânăra actriță, despre primele ei succese de scenă, dar și despre cum este să trăiești într-o familie atât de celebră.

Oprește-ți atenția și asupra interviurilor din revista Unica de ianuarie, în care redactorii au stat de vorbă cu actorul George Piștereanu, care a devenit foarte îndrăgit pentru rolul Tibi pe care îl face în serialul „Vlad” de la Pro TV, cu creatoarea de modă Elena Perseil, cu Alina Gologan, cea care a câștigat recent trofeul MasterChef, dar și cu producătorul muzical Șerban Cazan, cel care este mâna dreaptă a lui Smiley la Hahaha Production.

Un articol pe care ți-l recomandăm călduros este cel dedicat Revoluției Române din 1989. Am rugat mai multe vedete actuale, printre care Andi Moisescu, Andreea Berecleanu sau Theo Trandafir să ne povestească felul în care au trăit zilele fierbinți ale lui decembrie 1989 și mai ales ce simt că au câștigat cel mai mult în cei 30 de ani care au trecut de-atunci.

Cu siguranță ai văzut și au auzit o mulțime despre Gala Unica 2019, cel mai select eveniment monden al anului, poate chiar ți-ai și votat vedetele preferate, așa că te invităm să tragi o privire în culisele evenimentului și să descoperi câștigătorii tuturor categoriilor și să admiri ținutele celebrităților care au venit la eveniment.

Știm că petrecerile de sfârșit de an sunt numeroase, așa că în Unica ianuarie 2020 vei găsi o selecție interesantă de articole de frumusețe și de modă: ponturi de frumusețe pentru începătoare, produse cosmetice pe care nu trebuie să le uiți acasă dacă mergi la o petrecere, idei de ținute în nuanțe strălucitoare, cele mai în vogă piese vestimentare pentru sporturi de iarnă.

Ne-am gândit și la sănătatea ta în această perioadă, așa că revista conține un rezumat al celor mai frecvente afecțiuni ale perioadei reci, cu ponturi de prevenție. În plus, dacă ești fan aplicații de smartphone, vei afla, într-un articol separat, ce este nou în domeniul sănătății digitale.

În luna cadourilor, revista Unica îți oferă nu unul, ci două cadouri: un produs Loncolor pentru păr și o brățară cu talisman Swarovski, la prețul special de 16,99 lei. Atenție, tiraj limitat!

Îți reamintim că Unica ianuarie 2020 apare la chioșcurile de presă pe 19 decembrie 2019 și-ți urăm Sărbători fericite și la mulți ani!

S-ar putea să te intereseze și:

Unica decembrie 2019. O revistă ca un cadou

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter