Ce chipeș este fiul cel mic al Nicolei. Jonathan este solist, compozitor și actor

De Unica.ro, pe

Nicola (52 de ani) a fost invitată în platoul emisiunii La Măruță alături de fiul ei cel mic, Jonathan Alexandru (25 de ani). Fiul cel mare al solistei, Andrei (34 de ani), locuiește în Anglia. Andrei este căsătorit și are și o fiică, Rhea Maria, în vârstă de 2 ani, prima și, pentru moment, unica nepoată a artistei.

Cântăreața mai are o fiică, Maria Antonia, în vârstă de 27 de ani. Maria și Jonathan sunt copiii Nicolei cu fostul ei soț, compozitorul Mihai Alexandru, Andrei fiind rezultat dintr-o relație anterioară.

Ce chipeș este fiul cel mic al Nicolei. Jonathan este solist, compozitor și actor

„Sunt cântăreț, sunt actor”, a spus Jonathan. „Cântăreț sau actor prima oară?”, l-a întrebat Cătălin Măruță, iar Jonathan a răspuns: „Compozitor”. „Sunt student acum la a doua facultate, la compoziție clasică, la Conservator”, a mai spus tânărul.

Până să se impună restricții din cauza pandemiei, Jonathan a jucat alături de Kira Hagi (25 de ani), fiica lui Gheorghe Hagi (56 de ani), în piesa de teatru numită Martha și George. Inspirat de aceasta, tânărul a compus melodia Just Give Me a Chance, care a devenit teaserul de promovare al piesei de teatru.

Piesa de teatru a reprezentat atât debutul lui Jonathan în calitate de actor, cât și în calitate de compozitor. Piesa în două personaje a fost scrisă de Ileana Răducanu, în regia lui Filip Ristovski, coregrafia balerinei Eugenia Stoian și video-proiecțiile lui Radu Burduj.

Citește și:

Monica Bîrlădeanu s-a testat pentru COVID-19: „E ceva destul de destabilizant”

Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”

Oana Pellea, mesaj emoționant în ziua în care actorul Amza Pellea, tatăl ei, ar fi împlinit 90 de ani

„El îmi tot trimitea, de când a început să cocheteze cu compoziția, piese, să-mi dau cu părerea. Mi-au plăcut și altele, dar când am auzit-o pe asta… Jur, am vrut să i-o fur”, a mărturisit Nicola.

„Știi de ce i-am pus numele Jonathan? Eram în Franța când eram gravidă cu el și când m-am gândit la nume, mi-am zis că trebuie să aleg un nume pentru un artist. (…) Eu, așa, vreau să fiu mai mult prietenă decât mamă. Nu sunt de-asta… nu știu cum să zic… sunt mai relaxată”, a mai spus Nicola.

Foto: Instagram; Captură Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter