Unica decembrie 2019. O revistă ca un cadou

De Revista Unica, pe Ultimul update Miercuri, 27 noiembrie 2019, 12:04
Unica decembrie 2019 apare la chioșcurile de presă pe 22 noiembrie, puțin mai devreme ca de obicei, pentru a-ți oferi cele mai bune idei de cadouri de sărbători.

Au trecut 24 de ani de când Andreea Esca rostea, pe 1 decembrie 1995, în fața primilor telespectatori ai Pro TV, “Bună seara, România! Bună seara, București!”. Anii au trecut, iar Andreea a apărut pe coperta revistei Unica în diverse ipostaze. Anul acesta, cea mai notorie prezentatoare de știri din țară apare pe copertă alături de Alexia, fiica ei cea mare, devenită între timp o veritabilă “influencer” – studiază moda la Londra, face vlogging, și-a pus semnătura pe un ruj, are și un proiect muzical. Urmărește-le pe cele două într-un dialog inedit, exclusiv în revista Unica decembrie 2019.

Luna decembrie este sinonimă cu “luna cadourilor”, așa că în paginile revistei vei găsi sute de propuneri de obiecte perfecte pentru a fi oferite în dar. Pentru a-ți fi mai ușor când mergi la cumpărături, am grupat propunerile pe tipologii, dar și pe culori, pentru a fi siguri că fiecare va găsi ceva pe gustul său: haine, jucării, cosmetice, gadgeturi, obiecte de decor, cărți…

În apropiere de ziua națională, Unica decembrie 2019 te invită să citești un interviu aparte, realizat cu  actrița Roxana Lupu, cea care o întruchipează pe fosta suverană a țării nostre în filmul “Maria, Regina României.”

Secțiunea de modă și frumusețe a revistei Unica decembrie 2019 abundă în articole care să-ți fie de ajutor în preajma sărbătorilor: de la recomandări de rochii clasice, care au trecut proba timpului, la idei de make-up și de coafuri de efect, plus ponturi de îngrijire verificate, primite de la specialiști.

Pentru zilele libere de sărbători, ți-am pregătit și câteva propuneri de filme de animație, numai bune de vizionat în familie. De asemenea, Unica decembrie 2019 te invită să-ți programezi viitoarea vacanță, prezentându-ți o destinație fascinantă din America de Sud: Machu Picchu.

Nu uita că poți cumpăra revista Unica decembrie și împreună cu un cadou, și anume un produs cosmetic, la un preț special (12,90 lei revista + produs cosmetic). Revista apare pe 22 noiembrie 2019.

S-ar putea să te intereseze și:

A apărut Unica noiembrie 2019. Ce articole găsești exclusiv în revistă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter