Unde a petrecut Simona Halep sărbătorile de Crăciun

De Ioana Tătaru, pe

Simona Halep a petrecut Crăciunul acasă, la Constanța, după mulți ani în care a fost plecată în străinătate în această perioadă a anului.

Simona Halep a dezvăluit de ce nu a mers niciodată cu colindul

Simona Halep a povestit cum era Crăciunul în copilăria ei și a mărturisit de ce nu a mers niciodată la colindat: „Ne întâlneam toți, verișori, unchi, mătuși. Petreceam împreună. Nu s-a schimbat mult. Numai că eu sunt plecată, ei acasă fac la fel. Suntem o familie unită. Când eram copil mă bucuram altfel de Crăciun. N-am mers niciodată cu colindul. Pentru că nu am voce și îmi e și rușine”, a dezvăluit Simona Halep pentru TVR.

Totuși, de Crăciun, Simona a ținut să reamintească ce relație are cu fostul antrenor și cât de mult ține la familia acestuia. Simona a publicat o imagine din 2016, anul în care a petrecut Crăciunul în Australia alături de familia lui Cahill: „Crăciun fericit acestei familii minunate! Acum doi ani ei m-au făcut să mă simt ca acasă. Vă doresc tuturor toate cele bune și să aveți o zi minunată!”, a scris Simona Halep pe pagina pe Instagram.

 

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter