Un fost majordom îl îndeamnă pe Prințul Harry să își numească copilul Diana

De Oana Savin, pe
Fostul majordom regal, Paul Burrell, îi îndeamnă pe ducii de Sussex să își numească viitorul copil, dacă va fi fată, Diana.

Burrell, în vârstă de 60 de ani, care le-a servit atât pe regina Elisabeta a II-a cât și pe Prințesa Diana, a spus, în cadrul unui tweet, că Prințul Harry și Meghan ar trebui să fie „curajoși” și să își numească fiica Diana deoarece acest lucru ar fi făcut-o mândră pe regretata Lady D.

Fostul membru al staff-ului regal a profitat de ocazie pentru a-i felicita public pe cei doi pentru sarcină, întrucât el nu mai ține legătura cu familia regală britanică.

Dragă Meghan și Harry, felicitări amândurora pentru minunatele vești. Australia vă are la inimă și a observat ce oameni inspiraționali sunteți”, este modul în care fostul majordom își începe mesajul.

Dacă bebelușul vorstru este fată, fiți curajoși și numiți-o Diana. Ar face-o mândră pe mama ta”, i-a îndemnat Burrell.

Ducele și ducesa de Sussex au anunțat, la începutul acestei săptămâni, că așteaptă primul lor copil, la scurt timp după ce au aterizat în Sydney pentru turneul de 16 zile din Australia, Noua Zeelandă, |Tonga și Fiji.

Bebelușul se va naște în primăvara anului viitor.

În timpul unui discurs la Sydney, Prințul Harry a declarat că el și soția sa încă nu știu dacă vor avea o fetiță sau un băiețel.

Citește și: Meghan Markle, primele fotografii cu burtica de gravidă

Citește și: Meghan Markle a primit cel mai ciudat cadou: un buchet de morcovi VIDEO

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter