Ultimele zile dinaintea nunții, pline de surprize neplăcute pentru Meghan Markle

De Oana Savin, pe
Ultimele zile au fost pline de surprize neplăcute pentru Meghan Markle, cea care sâmbătă se va căsători cu prințul Harry al Marii Britanii.

Pe ultima sută de metri, logodnica prințului Harry a aflat că nu va mai fi condusă la altar de tatăl ei, Thomas Markle, care a suferit o operație chirurgicală la inimă. Înainte de această operație, Markle a aranjat o ședință foto cu paparazzi în care părea că se pregătește pentru nunta regală și citind articole despre fiica sa și Harry.

Citește și: „Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

Mai mult, joi, sora vitregă a actriţei, Samantha Markle, a ajuns la spital, după ce ea şi prietenul ei au avut un accident auto, în timp ce încercau să evite un paparazzo.

Atât Samantha cât și Thomas Markle Jr, fratele vitreg al lui Meghan, au criticat-o pe fosta actriță în interviuri televizate, spre nemulţumirea casei regale britanice.

Astfel, la nuntă va participa doar mama lui Markle, Doria Ragland, care i-a cunoscut deja pe Prințul Charles și soța acestuia, Camilla, precum și pe prințul William și ducesa de Cambridge, Catherine.

Citește și: Peste 100.000 de persoane din întreaga lume sunt așteptate la nunta regală de la Castelul Windsor

Palatul Kensington a anunțat că Meghan va fi condusă la altar de Prințul Charles, tatăl logodnicului său, după ce în presă s-a speculat că urmează să fie însoțită de mama sa, Doria.

În ciuda tuturor acestor întâmplări, cuplul a părut foarte fericit în timpul repetițiilor pentru nuntă ce au avut loc joi la Londra. Vineri, după întrevederea cu regina, fiecare dintre ei se va duce la hotelul la care va fi cazat. Vor sta în hoteluri diferite din apropierea castelului Windsor şi nu se vor mai vedea până nu vor ajunge în faţa altarului.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter