Ucigașul surorii lui Venus și Serena Williams a fost eliberat din închisoare

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 02 august 2018, 13:22
Ucigașul surorii vitrege a lui Venus și Serena Williams a fost eliberat din închisoare pentru bună purtare după 12 ani de când a săvârșit fapta. 

Robert Maxfield, în vârstă de 38 de ani, a împușcat-o mortal pe Yetunde Price, sora vitregă a tenismenelor Serena și Venus Williams și a primit o pedeapsă cu închisoarea de 15 ani, din care a efectuat doar 12, acesta fiind eliberat pentru bună purtare, conform DailyMail.

Prince, fiica dintr-o relație anterioară a mamei surorilor Williams, Oracene Price, avea 31 de ani și era asistentă medicală. În seara când a fost ucisă de Maxfield, membru în celebra bandă Southside Crips, din Compton, se afla în mașină cu prietenul ei, despre care s-a crezut ulterior că a fost ținta atacului, fiind bănuit că făcea el însuși parte dintr-o bandă. Bărbatul a scăpat cu viață. Yetunde avea trei copii, Jeffrey, Justus și Jair, care au rămas în grija bunicii lor, în Florida.

captura video surorile williams

Deși Prince era sora lor vitregă, aveau o relație foarte apropiată și tragedia petrecută în 2003 le-a devastat. Șocul suferit le-a afectat pentru o bună perioadă și pe terenul de tenis, acestea luptându-se să revină în formă.

Serena Williams, considerată cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, i-a transmis la acea vreme un mesaj lui Maxfield, spunându-i că ceea ce s-a întâmplat „a fost nedrept față de familia ei, care a fost mereu una pozitivă și a încercat mereu să ajute oameni.”

Vestea despre eliberarea lui Maxfield vine după un an extrem de dificil pentru Serena, care s-a confruntat cu mari probleme la nașterea fiicei sale Olympia, acum în vârstă de 10 luni.

În 2016, surorile Williams au deschis un centru comunitar în Compton, ce poartă numele surorii lor, pentru a ajuta persoanele afectate de violență și traume să obțină resursele de care au nevoie.

Citește și: 

Andreea Raicu a vorbit despre despărțirile trăite: “Mă înecam de plâns și aș fi facut orice să nu plece”

Actrița Mary Carlisle a încetat din viață la vârsta de 104 ani

Sursă foto: Northfoto.com / Captură video

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter