5 trucuri de slăbit la îndemâna oricui date de manechinul Rosie Huntington-Whiteley

De Geo Berciu, pe

Rosie Huntington-Whiteley, top-modelul cu un trup de invidiat de la Victoria’s Secret, are câteva trucuri cu care se menţine în formă, la îndemâna oricui.
Pentru a-şi păstra silueta, Rosie Huntington-Whiteley este o adeptă a ingredientelor naturale, pe care le comnbină în sucuri şi supe pe care şi le prepara singură. „Nu sunt o adeptă a dietelor dar îmi place să păstrez lucrurile cât mai simple. Am crescut la o fermă, aşa că atunci când vreau să îmi detoxific organismul, să mai dau jos câteva kilograme sau să mănânc mai sănătos încetez să mai consum carbohidraţi şi zaharuri, având grijă să mănânc legume, fructe şi carne bio. Acesta-i trucul meu, nimic extrem.”
5 trucuri de slăbit la îndemâna oricui date de manechinul Rosie Huntington-Whiteley
Pe lângă alimentaţia bio, Rosie Huntington-Whiteley ţine cont de sfaturile primite de la nutriţionistul ei, James Duigan, din care acesta nu a făcut un secret. Iată care sunt trucurile pentru slăbit recomandate de antrenorul personal al vedetei.
1. Concentrează-te pe mestecat, pentru că cu cât petreci mai mult timp mestecând mâncarea, cu atât consumi mai puţine calorii şi absorbi mai multi nutrienţi
2. Nu sări peste micul dejun şi consumă-l la maximum o oră după ce te-ai trezit.
3. Mare atenţie la cum găteşti. Recomandat ar fi ca jumătate dintr-o porţie de mâncare să fie raw sau măcar gătită foarte uşor, pentru că dacă îţi prepari prea tare mâncarea, reduci considerabil numărul de nutrienţi
4. Indicat ar fi să mănânci fructele cu 30 de minute înainte de masă, altfel, dacă le consumi după, fructele vor fermenta în stomac şi vor împiedica şi celelalte alimente să fie digerate.
5. Nu mânca după 8 seara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter