Toni Grecu, cerere în căsătorie inedită: „Nu se aștepta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 12:16

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului umoristic „Divertis”, a povestit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, cum și-a cerut soția în căsătorie.

Toni Grecu și soția lui, Cristina, s-au cunoscut în 1985, la un concurs. El la secția de umor, ea la dans modern. De atunci și până la cererea în căsătorie au trecut aproximativ șapte ani.

Am fugit mult de însurătoare, mult, până am constatat că, de fapt, nu mai are rost și că trebuie să răspund chemării speciei și să mă așez la casa mea. Nu m-a cerut soția de bărbat, a fost o cerere destul de nonconformistă. După o prietenie foarte lungă, de niște ani, i-am spus să mergem să facem analize. Păi, de ce? Suntem bolnavi? Nu, să ne însurăm.

Nu se aștepta, cred că abandonase ideea. Ne complăceam în relația asta de prietenie lungă, dar cât să o mai duci? Am zis analize și apoi am făcut o programare la Starea Civilă, la sectorul 3, i-am rugat pe cei de acolo să ne programeze în afara orelor de program, cât mai dimineață, ca să nu știe nimeni.

Nu a știut nimeni. Am fost doar 2 oameni, am semnat repede, eu am plecat în treaba mea, ea a plecat în treaba ei.
Seara am făcut o petrecere cu prietenii de s-a rupt tot, s-a terminat cu baie în Străulești, a povestit Toni Grecu.

Toni Grecu a dezvăluit secretul căsniciei sale

Tot în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Toni Grecu a dezvăluit și care este secretul mariajului său de 30 de ani cu Cristina. Cei doi au împreună un băiat, Vlad.

Citește și: A slăbit 50 de kg mâncând tot ceea ce și-a dorit

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Nu pot să spun că îmi place să mă cert cu soția, dar îmi place să am discuții în contradictoriu constructive. Din conflict se naște progresul. Conflictul este motorul progresului. Nu sunt certăreț. Îmi apăr însă cu suficientă intensitate punctele de vedere, dar nu fac din asta o ceartă. Cred că ăsta este secretul unei căsnicii mai lungi, să știi să faci pași laterali. Ca un dans, a spus umoristul.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter