Cei mai talentaţi căţei din România uimesc din nou: oferă un interviu lui Toni Grecu

De Unica.ro, pe

Simpaticii câini Blue, J, Ozzy şi Bruno Icobeţ, „părintele lor”,câştigătorii celui de-al treilea sezon al show-ului Românii au talent vin în ediţia de mâine a emisiunii Serviciul Român de Comedie.
Cine credea că nu mai poate fi uimit de cei trei reprezentanţi de seamă ai genului canin vor avea parte de o surpriză: Blue, J şi Ozzy vor demonstra că nu stăpânesc bine doar mişcările, ci şi cuvintele, şi vor oferi, în exclusivitate, un interviu lui Toni Grecu, gazda emisiunii. Cum de este posibil, mâine, de la 20:30, într-o nouă ediţie a emisiunii Serviciul Român de Comedie.

Inspirat de succesul lui Bruno Icobeţ, Costel (Mihai Bobonete) vine şi o prezintă pe Maia, o lamă foarte drăguţă, pe care a reuşit să o dreseze şi cu care vrea să participe la ediţia următoare a show-ului Românii au talent.

„Agenţii SRC au aflat programul lui Gigi Becali de la Rahova”, dezvăluie amuzat Toni Grecu. „La ora 6 e deşteptarea şi mulsul oilor din stâna penitenciarului, la 6:30 e rugăciunea, terminată cu o donaţie către Muntele Athos, pentru graţiere, la 8 mic dejun suedez în biroul directorului cu brânză, urdă, telemea şi mămăligă contra 3 ha de teren în Pipera, iar la 10 începe campionatul de barbut şi tot aşa. El mai lucrează şi la o carte, ca să i se micşoreze pedeapsa – Cum să intri în puşcărie fără profesor”, mai dezvăluie gazda emisiunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter