Tom Jones va concerta la Cluj-Napoca anul viitor

De Ioana Tătaru, pe
Cântărețul britanic Tom Jones va concerta în premieră la Cluj-Napoca. Pe 26 iunie 2019, „It's Not Unusual” se va auzi la Sala Polivalentă BT Arena. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Prețul biletelor este cuprins între 130 și 427 de lei.

Pentru prima dată la Cluj-Napoca, dar nu și în România, se vor auzi piesele celebre ale lui Tom Jones, precum: „It’s not unusual”, „Kiss”, „Delilah” , „I’ll never fall in love again” și „If I only knew”.

În cariera sa de peste 50 de ani, Tom Jones (78 de ani) este unul dintre artiștii care au avut cel mai puternic impact asupra stilurilor muzicale pop, soul, rhythm & blues și a lansat piese celebre precum: „Delilah”, „Mama told me not to come”, „What’s New Pussycat”, „It’s Not Unusual” , „Thunferball”, „Sex Bomb”, „Burning Hell”, „Tower Song” și „Hit of Miss”.

Tom Jones a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic din partea reginei Elisabeta a II-a, în 2006. De-a lungul timpului, acesta a câștigat premii importante precum: Premiul Brit pentru „cea mai bună contribuție a unui artist în muzică”, trofeul Silver Clef pentru toate realizările sale, premiul Music Industry Trust, dar și titlul de bărbatul anului din partea unei reviste cunoscute.

Sursă foto: Hepta.ro

Sursă video: Youtube.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter