Tom Jones are un fiu secret care cântă pe străzi pentru a-și câștiga existența

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 13:03
Tom Jones, celebru și apreciat în toată lumea, ascunde un adevăr dureros pe care refuză să-l accepte și despre care nu a vorbit decât o singură dată în viață.

Tom Jones, în vârstă de 77 de ani, are un fiu secret pe care nu a dorit să-l recunoască niciodată și care, în ciuda averii impresionante pe care tatăl său o deține, estimată la 177 de milioane de euro, este nevoit să trăiască într-un adăpost pentru oamenii străzii din New Jersey. Pentru că are o situație financiară precară, Jonathan Berkery, în vârstă de 29 de ani, este nevoit să cânte pe străzi pentru a se putea întreține. Ceea ce le dă și mai mulți fiori cunoscătorilor este faptul că fiul abandonat al lui Tom Jones interpretează excepțional întocmai melodiile tatălui său. Fiul lui Tom Jones - Jonathan BerkeryJonathan Berkery s-a născut în 1987, în urma unei relații pasagere, de doar trei zile, pe care Tom Jones a avut-o cu un fotomodel din New York. Artistul a refuzat să-și recunoască fiul cu toate că instanța a decis, în urma unui proces de paternitate, că el este tatăl. A fost obligat să-i plătească pensie alimentară în valoare de 2.000 de dolari pe lună până la majorat, însă, cu toate acestea, Tom Jones nu a fost interesat niciodată să-și cunoască fiul. Cei doi nu s-au întâlnit până acum față în față, cu toate că Jonathan a încercat în nenumărate rânduri să-l întâlnească, așa cum a declarat pentru Daily Mail: „Nu am primit niciodată o felicitare de Crăciun, sau un telefon. Am crescut văzându-l pe tatăl meu în postere. I-am scris eu lui, dar nu a vrut să aibă de-a face cu mine. Nu vreau nimic de la el, în afară de a mă recunoaște”.

În apărarea sa, celebrul Tom Jones nu are multe argumente, acesta vorbind o singură dată despre fiul său secret și abandonat, într-un interviu acordat în anul 2008: „Nu a fost ceva ce planificasem. Am fost păcălit și am căzut în plasa seducției.”

Tom Jones mai are un fiu, pe Mark Woodward, în vârstă de 61 de ani, care îi este și manager artistului, din mariajul cu Melinda Trenchard, de care a divorțat în urmă cu doi ani.

Citește și – Cum arată azi Adriano Celentano, la 34 de ani de la lansarea hitului “Susanna”

Citește și – Al Bano și Romina Power se căsătoresc din nou

Sursă foto: Hepta, Captură video Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter