Cum arata fiul Mihaelei Radulescu la 17 ani. Ayan a pozat la bustul gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 16:55
Mihaela Rădulescu se poate mândri cu fiul său, Ayan, ajuns la vârsta adolescenței, din toate punctele de vedere. Tânărul îi calcă pe urme și este foarte atent cu fizicul său.

Ayan Schwartzenberg are 17 ani și arată deja ca un adevărat bărbat. Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu acesta  la bustul gol pe contul său de Instagram, iar comentariile și aprecierile au curs lanț. Totodată, Ayan se mândrește cu fizicul său pe care-l lucrează intens și a postat mai multe imaginii în care apare lucrându-și mușchii, imagini care au strâns, de asemenea, mii de aprecieri.

Mihaela Rădulescu și Elan Schwartzenberg au divorțat în 2008, însă, după ce și-au încheiat socotelile cu scandal, cei doi au păstrat o relație foarte bună de dragul fiului lor. În prezent, diva de Monaco are o relație de peste 5 ani cu Felix Baumgartner, amândoi fiind pasionați de sporturi extreme. Ei bine, și Ayan, la rândul său îmbrățișează ceeași pasiune și se înțelege de minune cu partenerul mamei sale.

Citește și – Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună. Artista și-a cumpărat apartament

Ayan Schwartzenberg practică tot soiul de astfel de sporturi, de la skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting și până la Kick Boxing, Krav Maga și Muay Thai, sporturi de luptă la care este campion.

Citește și – George Burcea poarta din nou verigheta: „Lucrurile încep să se așeze”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter