Ținutele purtate de Prințul Harry și Meghan la nunta regală pot fi văzute în cadrul unei expoziții

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 29 august 2018, 23:46
Hainele pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au purtat în ziua nunții lor vor fi prezentate într-o expoziție. Vizitatorii vor putea admira detaliile pieselor vestimentare. 

În cadrul expoziţia „A Royal Wedding: The Duke And Duchess Of Sussex”, admiratorii Ducilor de Sussex vor putea vedea ținutele pe care cuplul regal le-a purtat în ziua nunții ce a avut loc în luna mai, conform Agerpres.

Locațiile ce vor găzdui expoziția sunt Castelul Windsor, în perioada 26 octombrie – 6 ianuarie, şi Palatul Holyrood din Edinburgh , în perioada 14 iunie – 6 octombrie 2019.

În cadrul acestor neobișnuite prezentări publice, vizitatorii vor putea admira pentru prima oară tiara reginei Mary, bunica Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, primită de la comitatul Lincoln cu ocaziei căsătoriei cu Prințul George, Duce de York. Aceasta a fost realizată în 1932 din platină şi decorată cu diamante. Broșa din centrul bijuteriei a fost creată 1893.

Cel mai interesant articol de vestimentație este cu siguranța rochia de mireasă a lui Meghan Markle, pe care aceasta a purtat-o la cununia religioasă ce a avut loc în data de 19 mai la Capela St. George. Creația marca Clare Waight Keller de la casa de modă Givenchy a fost estimată la 100.000 de lire sterline. Clasică și extrem de elegantă, rochia a fost realizată din mătase.

Alături de rochie va fi prezentat și voalul miresei, lung de cinci metri, ce a fost realizat din tul de mătase și brodat cu florile ce decorează drapelele naţionale ale celor 53 de ţări ce fac parte din Commonwealth.

Va fi expusă și o copie a uniformei de căpitan purtată de Prințul Harry la cununia religioasă.

Citește și: 

Detalii impresionante despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Actrița Maura Tierney a fost lovită de o mașină FOTO

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter