Ţinute superbe la CMT Music Awards. Care e preferata ta?

De Erika Chivu, pe

Vedetele muzicii country s-au reunit miercuri seară la Nashville, Tenessee pentru gala CMT Music Awards. Uite care au fost cele mai frumoase ţinute.
Gala dedicată muzicii country a reunit artişti din toate genurile muzicale, dar pe covorul roşu toţi ochii s-au întors, ca de obicei, către clebrităţile feminine, fie ele cântăreţe sau actriţe.
Carrie Underwood, două rochii superbe într-o seară
Superba Carrie Underwood a uimit publicul cu o ţinută trendy şi originală, un deux pieces cu pantaloni scurţi de un turcoaz pastel foarte frumos. O altă apariţie perfectă a fost Nicole Kidman, care merge mereu la galele de acest gen împreună cu soţul ei, Keith Urban, care e unul din cei mai apreciaţi cântăreţi de country.
nicole kidman keith urban
Ei au fost adorabili şi de data aceasta. S-au ţinut de mână şi au flirtat pe covorul roşu ca doi adolescenţi, iar Nicole a fost foarte frumoasă într-o little black dress mini cu pantofi albi.
Stil de vedetă: Nicole Kidman, look de prinţesă pe covorul roşu
Cântăreaţa Sheryl Crow a arătat minunat în alb, deşi, după unele păreri, rochia ei nu a fost cea mai bună alegere. Pe scena de la CMT Music Awards, Sheryl a făcut un duet de excepţie cu Lenny Kravitz, şi el o apariţie wow pe covorul roşu.
sheryl crow lenny kravitz
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter