Ținuta cu care Theo Rose a făcut senzație la „Vocea României”, în primul live! Cum a apărut vedeta Pro TV, după ce și-a anunțat sarcina

De Magda Anghel, pe Ultimul update Vineri, 09 decembrie 2022, 23:53

Theo Rose a făcut senzație, vineri seara, în prima gală live a emisiunii „Vocea României” 2022, sezonul 10. Însărcinată pentru prima dată, artista care împarte scaunul dublu cu Smiley, în spectacolul vocilor, și-a făcut apariția în platoul emisiunii într-o ținută roz, sumară.

Vineri, 9 decembrie, au început LIVE-urile la Vocea României, iar Theo Rose, surpriza sezonului 10 din scaunul antrenorilor, a atras toate privirile.

Theo Rose, ținută sexy în prima gală LIVE de la „Vocea României” 2022

Cu un look îndrăzneț și o coafură afro, artista a afișat o apariție impecabilă. Însărcinată în primul trimestru, partenera lui Anghel Damian, regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV, a purtat un outfit roz, format dintr-o fustă mini, un top și o jachetă, care i-a lăsat la vedere abdomenul. Deși a recunoscut, recent, că primele luni de sarcină nu sunt deloc ușoare și se confruntă cu „tot felul de stări, de grețuri, chestii specifice” perioadei pe care o trăiește, Theo Rose a reușit să aibă o prestație fără cusur în prima gală live de la „Vocea României” 2022.

Iulia Pârlea și Ruxi, alături de Pavel Bartoș în LIVE-urile de la „Vocea României” 2022

Sezonul acesta, alături de concurenți, pe durata LIVE-urilor de la „Vocea României”, Iulia Pârlea se va afla în camera „CEC-in”, iar Ruxi, fostă concurentă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, va fi „Vocea din online”.

„Cred că live-urile sunt cele mai așteptate, emoțiile sunt mult mai intense și concurenții mai aproape de a afla cine va fi Vocea României. Sunt tare fericită să fac parte din echipă și să pot fi alături de acești oameni minunați care dau totul pe scenă. O să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă în camera „CEC-in” și… nu uitați să votați!”, a spus Iulia Pârlea, despre noua provocare profesională.

De cealaltă parte, Ruxi va realiza conținut dedicat comunităților din mediile sociale, prin intermediul căruia oamenii vor avea acces la ce se întâmplă în backstage-ul „Vocea României”, dar și la cele mai amuzante video-uri de pe platoul de filmare cu antrenorii, concurenții și Pavel Bartoș.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter