Tily Niculae și familia ei, profund afectați de pandemia de COVID-19

De Unica.ro, pe

Invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, Tily Niculae (35 de ani) a vorbit despre cum i-a fost viața afectată de pandemia de COVID-19, de infectarea cu virusul SARS-CoV-2 și nu numai. Actrița și soțul ei, Dragoș Popescu (45 de ani), au împreună doi copii, un fiu și o fiică, Radu, în vârstă de 1 an, și, respectiv, Sofia, în vârstă de 10.

Tily Niculae și familia ei, profund afectați de pandemia de COVID-19

Tily, soțul ei și copiii lor au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2 în decembrie 2020. După infecție, cel mai afectat a fost fiul actriței. „Ei bine, antibioticul i-a făcut ravagii în corp”, spunea Tily în iunie 2021.

„La noi, povestea a fost puțin diferită, de ce? În primul rând, la momentul respectiv, nu exista un protocol în ceea ce-i privea pe copii. Era foarte, foarte la început. Nu aveai un confort psihic, intervenea panica pentru că tu, ca părinte, ești acolo pentru copil până la un punct, pentru că nu ești specialist. Acum știu că ai posibilitatea să suni la o Ambulanță specială care vine acasă, atunci nu exista”, a povestit Tily Niculae la „Vorbește Lumea”.

„Lui Radu i-a fost cel mai rău, apoi eu, Sofiei așa și așa, și Dragoș a fost cel care a reușit să se țină pe picioare. Dar, ca să vezi contrariul la ceea ce am trăit, Dragoș a rămas cu niște pete pe plămâni, eu n-am avut nimic în urma analizelor. Ei toți au dezvoltat anticorpi, eu nu, doar prin vaccinare”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Tily Niculae, la un pas de divorț: „Este diferența asta de vârstă”

Fiul lui Tily Niculae a suferit o arsură de gradul 2. „Radu se recuperează foarte bine”

Băiețelul lui Tily Niculae, probleme grave după tratamentul pentru COVID-19: „Antibioticul i-a făcut ravagii în corp”

„Sofia este la școală. Dacă se îmbolnăvește cineva, revin în online, deci este puțină haoseală, dar văd că ea s-a adaptat. Ne-am continuat viața după acea infectare, am fost în vacanțe, evident respectând restricțiile. Avem acest simț civic și respectăm”, a continuat.

Întrebată cum s-a „adaptat” vieții cu doi copii, Tily a mai spus: „În primul rând, n-am reușit să fac nimic din ceea ce mi-am propus să fac în ceea ce o privește pe Sofia în momentul în care Radu a apărut. Ea a fost acasă. Eu știam că ea va merge la școală, că va avea o rutină, că mă voi ocupa de cel mic până când ea venea acasă și apoi de ea”.

„Îmi pare rău că i s-a furat copilăria, ei și tuturor copiilor. Îmi pare rău că ei sunt victimele pandemiei și că violența în case a crescut. Îmi vine să plâng. Nu mai trebuie să ridicăm tonul, ci să ne controlăm, să ne calmăm. Am stat foarte mult timp împreună și suntem oameni, la un moment dat nu mai poți, fiecare are altă nevoie”, a completat.

Pentru a se vaccina anti-COVID-19, potrivit actriței, fiica ei trebuie să împlinească 12 ani. „Eu am încredere în specialiști. Mi-a venit copilul acasă și mi-a zis: «Dar dacă mă vaccinez nu mor, nu? Eu nu sunt pregătită să mor». Vorbise cu colegii de la școală”, a mai spus actrița.

„Inclusiv Sofiei, care are doar 10 ani, îi spun că moartea face parte din viață. Nu o sperie asta, pentru că îi spun asta cu relaxare. De ce? Pentru că pe mine m-a speriat ideea că mama și tata vor muri și am făcut terapie fiindcă nu eram pregătită să mă separ de ei”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter